O μεγάλος ρώσικος τουριστικός οργανισμός “TEZ TOUR” δραστηριοποιείται δυναμικά, από το 1994, στον τομέα του εξερχόμενου τουρισμού, με γραφεία τόσο στις χώρες της πρώην Σ.Ε. (Ρωσία-Λευκορωσία, Ουκρανία, Μολδαβία, Αρμενία, Καζαχστάν και Βαλτικές χώρες) όσο και στην Βουλγαρία και Ρουμανία. 

Οι προορισμοί ποικίλλουν: Τροπικοί όπως η Ταϋλάνδη, η Σρι – Λάνκα, οι Μαλδίβες, η Δομινικανή Δημοκρατία και Κούβα. Η Αίγυπτος, η Τουρκία αλλά και κλασσικοί προορισμοί Ευρώπης και τελευταία η Ιταλία.

Από το 2008 το “TEZ TOUR, συμπεριλαμβάνει την Ελλάδα στους μέχρι τότε προορισμούς του, ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΘΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 5 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟ, ΚΩ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΕΡΚΥΡΑ)

Το ολοκληρωμένο ταξιδιωτικό πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, μεταφορές, εξειδικευμένες υπηρεσίες στα μέτρα κάθε πελάτη –εφόσον αυτό ζητηθεί-(tailor-made) και διαμονή σε πάνω από διακόσια ξενοδοχεία, από τις μεγαλύτερες «branded» ελληνικές ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, αλυσίδες ξενοδοχείων, μέχρι τα καλύτερα δείγματα μικρών ιδιωτικών ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα. 

Τοπικοί, φυσικοί και πολιτιστικοί πόροι αξιοποιούνται τουριστικά , κάθε χρόνο, από την πλειονότητα των πελατών του “TEZ TOUR” με κλασσικές εκδρομές υπαίθρου, θαλάσσιες κρουαζιέρες, περιηγητικά και περιπατητικά μονοπάτια, θρησκευτικά προσκυνήματα, γαστρονομικό και ψυχαγωγικό τουρισμό. Μία γκάμα υπηρεσιών που συνεχώς εμπλουτίζεται . 

Για το 2013 η τουριστική σαιζόν ξεκινά φέρνοντας θετικά και αισιόδοξα μηνύματα στη χώρα μας. Ήδη σήμερα υπάρχει μια εντυπωσιακά μεγάλη αύξηση στις προ-κρατήσεις αλλά και στον προγραμματισμό των θέσεων. 

Το ΤΕΖ ΤΟUR φέτος φέρνει εισερχόμενο τουρισμό από 9 χώρες (ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ, ΛΕΤΟΝΙΑ, ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ, ΕΣΘΟΝΙΑ, ΡΩΣΙΑ) ενώ για την Κρήτη έχουν προγραμματιστεί αφίξεις από 26 συνολικά αεροδρόμια , εκ των οποίων 9 ανοίγουν για πρώτη φορά. Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ, ΣΕ ΑΦΙΞΕΙΣ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ 2012 ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ 71% ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Γiια πρώτη φορά το TEZ TOUR εισάγει ένα νέο, για την ρωσική αγορά , προϊόν, ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ, έχοντας ως γνώμονα αφενός την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών και προϊόντων αφετέρου την πραγματικά αξιόλογη δουλειά του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΙΜΕΝΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, καταθέτοντας έτσι εμπράκτως και την στήριξη στην προσπάθεια του ΟΛΗ να προσεγγίζει περισσότερες ναυτιλιακές εταιρείες να χρησιμοποιούν το Ηράκλειο ως homeport. 

Το ΤΕΖ συμμετέχει, όπως κάθε χρόνο, στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση της Μόσχας, ΙΝΤΟURMARKET 2013, 16-19 ΜΑΡΤΙΟΥ, στα πλαίσια της οποίας έχει καθιερώσει τον θεσμό των ΔΙΕΘΝΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ WORLBERRY.

Ο θεσμός αυτός ουσιαστικά αποτελεί την επιβράβευση των προσπαθειών των ξενοδόχων για παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών. Η διαδικασία επιλογής των ξενοδοχείων πραγματοποιείται μετά από συστηματική αξιολόγηση με βάση τόσο τα ποιοτικά κριτήρια ελέγχου του ΤΕΖ όσο και την καταγεγραμμένη γνώμη-άποψη του τελικού καταναλωτή-πελάτη. Και φέτος θα βραβευθούν τα καλύτερα ξενοδοχεία – συνεργάτες του TEZ από όλο τον κόσμο μεταξύ των οποίων και 14 ελληνικές ξενοδοχειακές μονάδες.