«Με σκοτώνει που δεν είμαι στον Λευκό Οίκο για να κάνω αυτά που πρέπει να γίνουν», δήλωσε ο επίμονος Μορμόνος, Μιτ Ρόμνεϊ, στην πρώτη συνέντευξή του αφότου ηττήθηκε από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, Μπαράκ Ομπάμα, στις προεδρικές εκλογές του περασμένου Νοεμβρίου .

Ο πρώην γερουσιαστής της Μασαχουσέτης ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στο αμερικανικό δίκτυο «Fox News», κατηγόρησε τον Μπαράκ Ομπάμα για το οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει η χώρα.

Είπε μάλιστα χαρακτηριστικά ότι ο πλανητάρχης συμπεριφέρεται σαν να βρίσκεται σε προεκλογική εκστρατεία, δηλαδή, «οργώνει» τη χώρα παραθέτοντας επιχειρήματα με βάση τα οποία επιρρίπτει ευθύνες στους Ρεπουμπικανούς για την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας αντί να προσπαθεί να εξασφαλίσει την συναίνεση Ρεπουμπλικανών – Δημοκρατικών για το δημοσιονομικό στο «διχασμένο» Κογκρέσο. 

Όσον αφορά δε, στο ρόλο του στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, ο Ρόμνεϊ υπογράμμισε πως  επειδή έχει συνειδητοποιήσει ότι ειναι ο «χαμένος» των αμερικανικών εκλογών, δεν εξακολουθεί να το «παίζει» ηγέτης των Ρεπουμπλικάνων .

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook