Ένας τολμηρός νεαρός έσπρωξε την κοπέλα, με την οποία είναι ερωτευμένος, από την άκρη ενός γκρεμού στη Γιούτα και την άφησε να αιωρείται, δεμένη από ένα σχοινί, στο φαράγγι.

Ο Creighton Baird προσπαθούσε παραπάνω από 45 λεπτά, να πείσει την αγχωμένη σύντροφο του, Jessica Powell, να δοκιμάσει αυτήν την εμπειρία αλλά ήταν πολύ φοβισμένη.

Τελικά πήρε τον έλεγχο και την ώθησε πιο κοντά προς την άκρη του γκρεμού και ξαφνικά, χωρίς να την προειδοποιήσει, την έσπρωξε.

Καθώς έπεφτε στο φαράγγι η κοπέλα ούρλιαζε και φώναζε στο αγόρι της: \”Χωρίζουμε\”.

Ο Creighton Baird πραγματοποιούσε ένα οδοιπορικό σε άγνωστη τοποθεσία στη Γιούτα για να μαγνητοσκοπήσει την πτώση του για ένα βίντεο στο διαδίκτυο. Το βίντεο δημοσιεύτηκε την Τρίτη και μετράει ήδη πάνω από 4 εκατομμύρια προβολές.


Κι ενώ υπήρχαν αρκετοί που δοκίμασαν το άλμα η κοπέλα δεν έβρισκε το θάρρος να προσπαθήσει.

Παρόλο που υπήρχε όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός και οι φίλοι της προσπαθούσαν επί 45 λεπτά να την πείσουν, εκείνη δεν μπορούσε να αποβάλλει το άγχος της.

Έτσι παρά τις διαμαρτυρίες της, ο φίλος της την έσπρωξε από τον γκρεμό με αποτέλεσμα οι κραυγές της να αντηχούν σε όλο το φαράγγι.

Ο Braid σχολίασε το ξέσπασμα της κοπέλας του, που φώναζε ότι χωρίζει μαζί του, γελώντας και λέγοντας ότι ελπίζει να εκτιμήσει αυτήν την πρωτοβουλία του, κάποια στιγμή.

Τελικά η κοπέλα μετά την πτώση πήγε και έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά στο αγόρι της.

\”Ο Creighton είναι το καλύτερο αγόρι που υπάρχει\”, είπε λίγο αργότερα.

Το ζευγάρι, όμως όντως χώρισε την προηγούμενη βδομάδα, αλλά σύμφωνα με τον φίλο τους που τραβούσε το βίντεο, ο χωρισμός δεν έχει σχέση με το συμβάν.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook