Ακόμα και για τους εσωκομματικούς του αντιπάλους τα λόγια είναι περιττά για το εκλογικό αποτέλεσμα στο ΠΑΣΟΚ με το Νίκο Ανδρουλάκη να φιγουράρει στη πιο ψηλή θέση των σταυρών προτίμησης.

Ο νέος Ηρακλειώτης μηχανικός είχε ξεκάθαρες σκέψεις θέσεις και απόψεις ακόμα και για τα δύσκολα.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο, είναι 34 ετών.

Διπλωματούχος του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης  και κάτοχος τίτλου του μεταπτυχιακού προγράμματος «Νέα Υλικά και Περιβάλλον», είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας Φιλοσοφίας.

Η κομματική του διαδρομή ξεκινά επι της ουσίας το1997 όταν συμμετέχει ενεργά στην φοιτητική παράταξη της Π.Α.Σ.Π. Ξάνθης και στο προεδρείο του Συλλόγου Κρητών Φοιτητών. Το 1999 εκλέγεται Γραμματέας της ΠΑΣΠ Ξάνθης, ενώ το 2000- 2002 είναι και μέλος της Συγκλήτου του Δ.Π.Θ. Το 2001, εκλέγεται μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., και συμμετέχει στο Γραφείο Σπουδάζουσας Π.Α.Σ.Π. Α.Ε.Ι..

Το 2006, εκλέγεται στην Κεντρική Αντιπροσωπεία του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ως εκπρόσωπος του Τμήματος Ανατολικής Κρήτης. Το 2007, εκλέγεται μέλος της Εθνικής Αντιπροσωπείας της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ.Το 2008, συζητείται έντονα,όταν ταράζει τα νερά στο 8ο Συνέδριο του Κινήματος, καθώς εκλέγεται Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου στη δεύτερη θέση πίσω από την Φώφη Γεννηματά, λαμβάνοντας 807 ψήφους και γίνεται Μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ.

Η επόμενη μέρα ότι κι αν φέρει για τον 34 χρονο Νίκο, θα ναι μέρα με ισχύ για τον ίδιο και τους ανθρώπους που έχει δίπλα του.

Κ.Σ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook