Ο Εργοτέλης είχε μια πολύ κακή παρουσία για 45 λεπτά στην Ριζούπολη με αποτέλεσμα ο Απόλλων Αθηνών – δίχως να είναι πολύ καλύτερος – να πετύχει δύο γκολ και να πάρει τη νίκη που τον ανέβασε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κατσίκη στο 21ο λεπτό ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μανιάς βρέθηκε απέναντι στον Αθανασίου και με ψύχραιμο πλασέ διπλασίασε τα τέρματα του Απόλλωνα.

Τα δύο γρήγορα γκολ των παικτών του Αλέκου Βοσνιάδη επηρέασαν τους “κιτρινόμαυρους” που δεν απείλησαν καθόλου την εστία του Γουμάγια. Παράλληλα, δεν “βγήκε” στον Γκόγκιτς η επιλογή να βάλει τον Γεωργίου αριστερό χαφ αφήνοντας στον πάγκο τον Άγγελο Χαντί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Εργοτέλης μπήκε αμέσως στο παιχνίδι με το γκολ του Λαμπίν στο 49ο λεπτό. Οι αλλαγές του Γκόγκιτς βελτίωσαν την εικόνα του Εργοτέλη που πίεσε, έχασε αρκετές ευκαιρίες με τους Ρομάνο, Γιοβάνοβιτς, Κοζορώνη ωστόσο το αποτέλεσμα δεν άλλαξε με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα από τον Απόλλωνα.

Απόλλων: Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Διαμαντής, Δεληζήσης, Ιασωνίδης, Τσεμπερίδης, Κατσίκης, Φαρινόλα, Μανιάς, Ρόβας, Καμαρά

Εργοτέλης: Αθανασίου, Σαρρής, Ρομάνο, Μπουχαλάκης, Γιοβάνοβιτς, Γκαντιάγκα, Πίτσος, Βερπακόφσκις, Τζανακάκης, Λαμπίν, Γεωργίου

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook