Την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 20:00, το Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρμός, σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Χαντά "Σκέπτομαι...μα δεν υπάρχω-Πώς η λογική μπορεί να σας τρελάνει"

Για το βιβλίο θα μιλήσουν :

Γιώργος Νικολακάκης, Αναπληρωτής Καθηγητής Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Αγγελική Φωτάκη, Ψυχολόγος Υγείας.

Η εκδήλωση θα γίνει στο Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης οδός 1821 αρ.10.

Παρουσίαση σε μορφή Σεμιναρίου!

Μπείτε στο υπέροχο ταξίδι της αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης. Οι ομιλητές μαζί με τον συγγραφέα θα εφαρμόσουν έναν πολύ πρωτότυπο και επιμορφωτικό τρόπο παρουσίασης, ο οποίος στηρίζεται στην διαδραστική σχέση ομιλητών-κοινού και λειτουργεί ως Σεμινάριο περισσότερο! 

Χρησιμοποιώντας παραδείγματα διαφόρων ανθρωπότυπων που αναλύονται μέσα στο βιβλίο του, ο συγγραφέας αποφεύγει την… ξύλινη γλώσσα και σας προσφέρει πολύ άμεσα, την ουσία του. Προκαλώντας τον διάλογο και την δική σας ενεργή συμμέτοχη, θα σας οδηγήσει, ήδη από την πρώτη επαφή με το βιβλίο του, σε κριτικά συμπεράσματα.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΙΧΑΛΗ ΧΑΝΤΑ

Ο Δρ. Μιχάλης Χαντάς γεννήθηκε στην Αθήνα. Έκανε τις σπουδές του εξ ολοκλήρου στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής λαμβάνοντας το πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια, στη Φιλαδέλφια (U.Of. PA).

Στη συνέχεια έλαβε το διδακτορικό του στην κλινική ψυχολογία από το πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης εξειδικευμένος στο μετατραυματικό στρες και στη χρήση ουσιών στο Veterans Hospital της Νέας Υόρκης.

Έχει διδάξει σε Αμερικανικά κολλέγια και έχει δημοσιεύσεις σε έγκριτα Αμερικανικά επιστημονικά περιοδικά.

Στην Ελλάδα μεταξύ άλλων έχει διατελέσει διευθυντής της πρώτης SOS γραμμής ενώ ήταν από τους πρωτεργάτες της δημιουργίας του πρώτου συμβουλευτικού κέντρου για φοιτητές.

Από το 1984 μέχρι και σήμερα εργάζεται ιδιωτικά κάνοντας ατομική και ομαδική ψυχοθεραπεία καθώς και σεμινάρια αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης.