Η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας ανακοίνωσε ότι ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τύχων, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους θα εξομολογεί στην Ιεράπετρα 5,6 και στην Σητεία 8,9 Απριλίου 2011.

Την Τρίτη 5, την Τετάρτη 6 και την Πέμπτη 7 \’Απριλιου, από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 τό βράδυ θα εξομολογεί στην πόλη της Ιεράπετρας, στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τύχων, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους.

Προτρέπουμε τους ευσεβείς χριστιανούς της Μητροπόλεώς μας να εξομολογηθούν σ\’ έναν έμπειρο Πνευματικό την κατανυκτική αυτή περίοδο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Την Παρασκευή 8 και το Σάββατο 9 Απριλίου, από τις 8.30´ το πρωί μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα μέχρι τις 8.00 το βράδυ θα εξομολογεί στην πόλη της Σητείας, στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού, ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης π. Τύχων, Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Σταυρονικήτα Αγίου Όρους.

Την Κυριακή Ε´ των Νηστειών 10 Απριλίου μετά την θεία Λειτουργία και μέχρι ώρα 2.00 μ.μ. θα εξομολογεί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Παλαικάστρου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook