Με τα φτερά της Cyprus Airways πετάει πλέον ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, έπειτα από την ολοκλήρωση της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στις δύο πλευρές
«Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια καλωσορίζουμε την Cyprus Airways στην οικογένεια του ελληνικού επαγγελματικού μπάσκετ. 
Υποσχεθήκαμε ως Ε.Σ.Α.Κ.Ε. ότι θα διευρύνουμε τους ορίζοντές μας και η συνεργασία με μία ραγδαία αναπτυσσόμενη εταιρία όπως η Cyprus Airways, είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτήν ακριβώς την κατεύθυνση», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κ. Γιώργος Χαλβατζάκης.
«Η έναρξη της συνεργασίας μας με τον Ελληνικό Σύνδεσμο Ανωνύμων Καλαθοσφαιρικών Εταιρειών, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του επίσημου αερομεταφορέα του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. στην Ελλάδα, είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, ειδικά αυτή την περίοδο, καθώς συνδυάζεται με το βήμα επέκτασης που πραγματοποιούμε στον Ελλαδικό χώρο», τόνισε από την πλευρά του ο Προϊστάμενος Πωλήσεων και Μάρκετινγκ Ελλάδας της Cyprus Airways, κ. Μαρίνος Λυκαύγης.
Το 2012 η Cyprus Airways γιόρτασε 65 χρόνια λειτουργίας, εντάσσοντας στις πτήσεις της περισσότερους από 24 προορισμούς στον Ευρωπαϊκό χώρο και στη Μέση Ανατολή. Απ’ τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, η εταιρία διεύρυνε το πτητικό της πρόγραμμα στην Ελλάδα, χρησιμοποιώντας νέα υπερσύγχρονα αεροσκάφη τύπου Airbus.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook