Την ανησυχία του για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Χανίων, εκφράζει με την υπ\’ αριθμ. Πρωτ. 18079/5-3-2013 επιστολή του προς τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη, ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

Αναλυτικά, στην επιστολή του, ο κ. Δήμαρχος αναφέρει τα εξής:

“Κύριε Υπουργέ,

Ανησυχούμε βαθύτατα ως Δημοτική αρχή του Καλλικρατικού Δήμου Χανίων για τη μη συνέχιση της καλής λειτουργίας του Ε.Α.Κ. Χανίων αφενός για τον μη διορισμό επιτροπής διοίκησης και αφετέρου για τη μη θέσπιση μεταβατικού πλαισίου λειτουργίας. Σας υπενθυμίζουμε ότι παρά τις υπ΄ αριθμ.: 116/19.02.2013 και 161/01.03.2013 επιστολές του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Χανίων προς εσάς αλλά και παρά τις προσωπικές μας συζητήσεις δεν έχετε δώσει έστω και προσωρινή λύση στο πρόβλημα.

Οι εκκρεμότητες αυτές έχουν σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να λειτουργήσουν οι δύο μικρές πισίνες (25άρα και 12,5άρα) λόγω αδυναμίας της πρώην επιτροπής Διοίκησης να προμηθεύσει το πετρέλαιο θέρμανσης στο Κολυμβητήριο Χανίων, παρά την ύπαρξη στα ταμεία του Ε.Α.Κ. των σχετικών πιστώσεων.

Δώστε επιτέλους μια προσωρινή λύση μέχρι διορισμού της Νέας Διοίκησης. Ο Δήμος δυστυχώς αδυνατεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος λόγω οικονομικής αλλά κυρίως θεσμικής αδυναμίας”.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook