Μια απίστευτη ιστορία αποκάλυψε σήμερα, η εφημερίδα \”Νέα Κρήτη\”. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ένα μωρό πέντε μηνών βρέθηκε με τραύματα στο πόδι, δαγκωμένο από ένα εκ των ποντικών που έκαναν παρέλαση στην τρώγλη στην οποία ζούσε μαζί με τα άλλα δυο – πρόκειται για τρίδυμα – αδερφάκια του και τους γονείς του.

Οι δυο γονείς αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν κακήν κακώς την τρώγλη στις Πατέλες μετά το περιστατικό με το ποντίκι, πριν από μερικά βράδια. Προσωρινά βρήκαν στέγη σε φιλικό σπίτι στον Κατσαμπά , χωρίς να υπάρχει όμως σημάδι ελπίδας για το αύριο, με τα παιδάκια να υποφέρουν. Και είναι μόνο πέντε μηνών!

Ο πατέρας είναι Ιταλός. Η μητέρα είναι χωρισμένη. Δεν ξαναπαντρεύτηκε μετά τον πρώτο της γάμο, που δεν πήγε καλά. Έχει δύο παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, ο οποίος μετά τον χωρισμό τους τα πήρε και πήγε στη Γερμανία.

Με αφορμή σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας, άμεσα ενημερώθηκαν οι Υποδιοικητές της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης κα Άννα Τριχοπούλου και Γιώργος Νεοφώτιστος καθώς και ο Διοικητής της Αντώνης Γρηγοράκης, ο οποίος βρίσκεται σήμερα στην Αθήνα, σε συνάντηση στο Υπουργείο Υγείας.

Η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης επικοινώνησε με τον αναπληρωτή διοικητή του Βενιζέλειου Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, κ. Νίκο Κυδωνάκη, προκειμένου να παιδιά της οικογένειας να μεταφερθούν αύριο Πέμπτη ή την Παρασκευή το πρωί στο νοσοκομείο για να υποβληθούν δωρεάν σε πλήρη παιδιατρικό ιατρικό έλεγχο και εξετάσεις. Ακολούθως θα υπάρξει σχετική μέριμνα και για τον απαραίτητο εμβολιασμό τους, σύμφωνα με τις συστάσεις των ιατρών.
Σχετικά ενημερώθηκε και ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, ο οποίος θα επικοινωνήσει με την οικογένεια.
Επισημαίνεται πως η Διοίκηση της 7ης Υ.ΠΕ Κρήτης, δια μέσω και του Γραφείου Τύπου & Επικοινωνίας, σε συνεργασία με τα Νοσοκομεία, βρίσκεται καθημερινά καθ όλη τη διάρκεια της ημέρας στη διάθεση των φορέων που εντοπίζουν θέματα υγείας, αρμοδιότητας της, πρόθυμη να συμβάλλει στην επίλυση τους, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση σε πολίτες που χρήζουν ανάγκης.

(με πληροφορίες από την εφημερίδα Νέα Κρήτη)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook