Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πλατανιάς σχετικά με το κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι με τον Ηρακλής στα Ψαχνά, το οποίο θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια για άνοδο της χανιώτικης ομάδας. Στο κείμενο γίνεται αναφορά στην πορεία της ομάδα, την παρουσία αντιπροσωπείας του Δ.Σ. στο παιχνίδι, στην φιλοξενία,  αλλά και στην τιμιότητα και την αξία τόσο του Πλατανιά όσο και του Ηρακλή Ψαχνών.

 

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ είναι η εξής:

 

«Ενόψει του επερχόμενου αγώνα με τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ ο οποίος σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να καθορίσει το αποτέλεσμα της προσπάθειας των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα της Football League 2, η Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ θα ήθελε να επισημάνει τα εξής.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η ομάδα μας θα έχει την ευκαιρία να αναμετρηθεί για ένα τόσο σημαντικό στόχο όσο η πιθανή είσοδος στα μπαράζ, με ένα σωματείο που το χαρακτηρίζει η ανιδιοτέλεια, η νοικοκυροσύνη και η οργάνωση, στοιχεία τα οποία μπορεί να καυχιέται από την πλευρά του με υπερηφάνεια και ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ότι τον διακρίνουν.

Στον αγώνα του α\’ γύρου φιλοξενήσαμε στα Χανιά τη διοίκηση του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γνωρίζοντας από κοντά τους ανθρώπους που κρατάνε τα ηνία της ομάδας στα χέρια τους και χωρίς υπερβολές, μπορούμε να δηλώσουμε ότι οι εντυπώσεις που αποκομίσαμε ήταν οι καλύτερες. Αυτή τη φορά, σημαντική αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Στέλιο Βαρουξάκη, θα παρευρεθεί στα Ψαχνά θεωρώντας δεδομένο ότι οι εντυπώσεις που με τη σειρά μας θα δημιουργήσουμε θα είναι ανάλογες.

Ό,τι και να γίνει στον αγώνα, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από το αν θα υπάρξει τελικός νικητής ή όχι, η άποψη της Π.Α.Ε. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ είναι πως αισθάνεται υπερήφανη για το γεγονός ότι δύο τόσο σοβαρές, τίμιες και άξιες ομάδες βρίσκονται σε αυτό το σημείο διεκδικώντας μία θέση στον ήλιο της Football League. Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ και ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ είναι σίγουρα, τουλάχιστον για εμάς, οι δύο ομάδες που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο φετινό πρωτάθλημα, δε δημιούργησαν κανένα πρόβλημα καθ\’ όλη τη διάρκεια της σαιζόν και είναι ευτυχία ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα στο τέλος της περιόδου, διεκδίκησαν επί ίσοις όροις μία τόσο σημαντική διάκριση.
Καλό παιχνίδι!».

 

 

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook