Ο Α.Ο. Χανιά φαίνεται να βρίσκεται σε κρίσιμο σημείο αφού υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες αναφορικά με τη μετάβαση της ομάδας στο Αίγιο για τον αγώνα της Κυριακής (10/03) με τον Παναιγιάλειο.

Μάλιστα ελλοχεύει ο κίνδυνος και για αποχή των ποδοσφαιριστών τις επόμενες ημέρες από τις προπονήσεις.

Οι άνθρωποι που έχουν τις τύχες της ομάδας έχουν ξεπεράσει τις αντοχές τους τόσο καιρό ώστε να μπορέσει ο ΑΟΧ να φέρει σε πέρας τις υποχρεώσεις του.

Τα χρήματα από το μεγάλο χορηγό τη Jet Oil για την ώρα δεν έχουν σταλεί και οι «μπλε» τη στιγμή που βρίσκονται σε θέση ανόδου, φαντάζει πιθανόν να «γκρεμίσουν» ότι μέχρι τώρα με κόπο έχτιζαν.

Παρά την κρισιμότητα της κατάστασης υπάρχει η αισιοδοξία ότι ο ΑΟΧ θα μπορέσει να συνεχίσει το… ταξίδι του προς τη Football League και θα παλέψει μέχρι τέλους εντός αγωνιστικών χώρων για το όνειρο της επιστροφής στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου μετά από τρεις δεκαετίες.  

Το… σύνθημα το δίνει και ο πρόεδρος της ΠΑΕ Νίκος Λαγομιτζής με προσωπικό του μήνυμα στη σελίδα του στ facebook.

«Η λύση κοπέλια θα βρεθεί. Αλλά στην ομάδα πρέπει να’ μαστε κοντά όλοι! Κι όταν λέω όλοι εννοώ ΟΛΟΙ! Κομμένα τα καπετανάτα και οι γκρίνιες. Μόνο δουλειά!».

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές είναι μια «γροθιά» αυτές τις δύσκολες ώρες και περιμένουν τις εξελίξεις ώστε να συνεχίσουν να παλεύουν για το στόχο της ανόδου.

Η λύση θα βρεθεί και ο ΑΟΧ θα πάει στο Αίγιο όχι απλά για… βόλτα, αλλά για να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του πρωτοπόρου Παναιγιάλειου.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook