Δρόμο υγείας 2 χλμ για γυναίκες όλων των ηλικιών, διοργανώνει την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013 και ώρα 4.30 μ.μ στο Άλσος των Αγίων Αποστόλων  το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Χανίων σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας, με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Σε συνέντευξη Τύπου ο Αντιδήμαρχος Χανίων, αρμόδιος σε θέματα Αθλητισμού  κ. Δημήτρης Λειψάκης, τόνισε ότι \”πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη εκδήλωση που διοργανώνεται στην περιοχή, μετά τη μεταβίβαση της κυριότητας του ακινήτου των Αγίων Αποστόλων στον Δήμο Χανίων\” και κάλεσε όλες τις γυναίκες να συμμετέχουν.

Ο προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, κ. Σαράντος Βόλτσης, επεσήμανε ότι \”ο Δήμος Χανίων, ως θεσμός που είναι κοντά στον πολίτη στέκεται πάντα αρωγός σε κάθε προσπάθεια καλλιέργειας και ανάπτυξης του αθλητισμού και ανύψωσης του αθλητικού ιδεώδους πιστεύοντας ότι η ανάπτυξη του αθλητισμού αποτελεί ένα μέτρο σύγκρισης για το επίπεδο του πολιτισμού μίας κοινωνίας και αποτελεί μία θετική διέξοδο ιδιαίτερα για τη νεολαία μας\”.

Η κα Ρία Γρηγοράκη εκ μέρους του Συλλόγου Δρομέων Υγείας, τόνισε ότι \”είναι καλό κάθε γυναίκα να αφιερώνει χρόνο για να αθλείται, για υγεία και ψυχική ηρεμία\”, ενώ  επίσης από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας ο κ. Μιχάλης Παπαδάκης, παρότρυνε τις γυναίκες να συμμετέχουν στην εκδήλωση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook