Τη Δευτέρα 11 Μαρτίου θα επισκεφθεί την Αθήνα ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Αντόνιο Ταγιάνι, αρμόδιος για την επιχειρηματικότητα και τη βιομηχανία.

Σκοπός της επίσκεψης του αντιπροέδρου της Κομισιόν, είναι να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στη Διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων, με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα», που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 15:15, στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ "Δημόκριτος" (κεντρικό Αμφιθέατρο).

Η οργάνωση της εκδήλωσης αποτελεί πρωτοβουλία της ελληνικής κυβέρνησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του υπουργού Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη και του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιου Τσαυτάρη.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, να προσεγγίσουν νέους πελάτες/προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

 

in.gr