Νεφώσεις με τοπικές βροχές και ισχυρούς νότιους ανέμους, περιμένουμε την Πέμπτη 07 Μαρτίου 2013.

Η θερμοκρασία στις παραλιακές περιοχές θα κυμανθεί από 13 ως 16 βαθμούς, ενώ στα βόρεια παράλια θα φτάσει τοπικά στους 19 βαθμούς. Στα ορεινά ηπειρωτικά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 ως 12 βαθμούς.

Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Κρητικό. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Λιβυκό.

ΧΑΝΙΑ
Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νοτιοανατολικούς ανέμους ως 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 8/3, προβλέπεται συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ
Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νότια διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 8/3, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 8/3, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ
Συννεφιά και ασθενής βροχή το μεσημέρι προβλέπεται για την Ιεράπετρα σήμερα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται βροχή με το θερμόμετρο να φτάνει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ανέμους, από νοτιοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Για αύριο Παρασκευή 8/3, προβλέπεται συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ.

meteo.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook