Ο \”Προοδευτικός Σύλλογος Ξεροποτάμου-Αλμυρού\” ανακοίνωσε την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του συλλόγου της περιοχής της Αμμουδάρας.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
\”Έπειτα από χρόνια αδράνειας και αδιαφορίας για μια περιοχή που κάποτε έσφυζε από ζωή και πλούτο, αποφασίστηκε να παρθεί μια πρωτοβουλία από κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής ώστε να συμβάλλουμε άμεσα στην ανάπτυξη του τόπου μας. 
Με τη βοήθεια όλου του πληθυσμού της περιοχής αλλά και με όλους τους αρμόδιους φορείς ξεκινήσαμε ήδη την προσπάθεια μας ώστε να δώσουμε επιτέλους στην περιοχή μας αυτό που πραγματικά της αξίζει. Εθελοντικοί καθαρισμοί και η καταγραφή των προβλημάτων έχουν ήδη ξεκινήσει.
Το τεράστιο παραλιακό μέτωπο μήκους 6 και πλέων χιλιομέτρων, τα καφέ, τα εστιατόρια,τα μπαρ, αλλά και τα καταστήματα όλων των ειδών σας περιμένουν να τα επισκεφθείτε και να ανακαλύψετε τις πραγματικά χαμηλές τιμές αλλά και την ανταγωνιστική ποιότητα της περιοχής, ακόμα και τώρα πριν από την έναρξη της τουριστικής περιόδου.
Το νέο συμβούλιο απαρτίζεται από νέο αίμα αλλά και από έμπειρους στα προβλήματα της περιοχής αλλά πάνω από όλα από ανθρώπους που έχουν διάθεση για δουλειά.
Πρόεδρος ΜΙΤΣΟΥΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
Αντιπρόεδρος ΚΑΡΦΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Γραμματέας ΣΗΦΑΚΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Ταμίας ΡΟΓΔΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
Μέλη ΦΤΥΛΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ – ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ – ΚΟΥΝΤΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook