Κωμικοτραγικές σκηνές, με ξύλο, βρισίδια και αλληλομηνύσεις έλαβαν χώρα την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ Κομοτηνής. Πρωταγωνίστριες στο περιστατικό η διευθύντρια του σταθμού και μία εργαζόμενη δημοσιογράφος, οι οποίες κατέληξαν στο τμήμα.

Σύμφωνα με το rodopinews.gr,που περιγράφει το περιστατικό, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης 6 Μαρτίου, όταν η δημοσιογράφος έφτασε στον σταθμό για να κάνει την δουλειά της. Όταν διαπίστωσε πως ο υπολογιστής στον οποίο έπρεπε να δουλέψει χάλασε, ζήτησε τον λόγο από τους τεχνικούς υπεύθυνους και από την διευθύντρια. Τότε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, δέχτηκε επίθεση από τη διευθύντρια, η οποία φέρεται να την έπιασε από το λαιμό, να την έβγαλε στο διάδρομο και να την χτύπησε, προπαθώντας να την ρίξει κάτω. Η εργαζόμενη επιχείρησε να αμυνθεί, ενώ χρειάστηκε να παρέμβει ο τεχνικός προϊστάμενος, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να λήξει προσωρινά, όπως αποδείχτηκε τελικά, το περιστατικό.

Υπήρξε και συνέχεια, ωστόσο, αφού μετά από ιατροδικαστική εξέταση των τραυμάτων της δημοσιογράφου, υποβλήθηκε μήνυση σε βάρος της διευθύντριας, η οποία οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί, μετέφερε τη δική της θέση για το τι πραγματικά συνέβη μέσα στο ραδιοφωνικό σταθμό, ισχυριζόμενη επί της ουσίας πως η εργαζόμενη ήταν εκείνη που της επιτέθηκε. Γι\’ αυτό και υπέβαλε κι εκείνη από την πλευρά της μήνυση στη δημοσιογράφο. Η κόντρα των δύο γυναικών θα συνεχιστεί στις δικαστικές αίθουσες…

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook