Μέχρι την Παρασκευή αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση στον ΟΦΗ αναφορικά με το θέμα των πληρωμών και κατ’ επέκταση με την κατάθεση των δικαιολογητικών που θα προέρχονται από την τακτοποίηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων.
Ο άνθρωπος «κλειδί» που λέγεται ότι θα βάλει τα χρήματα…δεν έχει εμφανιστεί ακόμη αλλά σύμφωνα με τις πηγές που διαρρέουν, κάποια στιγμή θα εμφανιστεί. Τι ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι για ποιον λόγο δεν έγινε το όνομα του γνωστό εξαρχής; Υπήρχε κάποιος σημαντικός λόγος; Όπως και να ‘χει κάποιες απαντήσεις θα πρέπει να δοθούν τουλάχιστον στον κόσμο ο οποίος περιμένει να ακούσει για το νέο μεγαλομέτοχο της ομάδας. 
Αν όλα πάνε καλά, μέχρι την Παρασκευή θα πρέπει να ανακοινωθεί η ΑΜΤ η οποία θα ανέρχεται στα δύο εκατομμύρια ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου θα καλύψει ο «περιβόητος» επιχειρηματίας.
Με τον τρόπο αυτό θα δώσει στην Κρητική ομάδα το ποσό που χρειάζεται προκειμένου να καλύψει όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ενώ ο επιχειρηματίας θα αποκτήσει ένα μεγάλο ποσοστό στο μετοχικό σχήμα της ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook