Την λένε Kezia Noble, είναι πανέμορφη και η πιο διάσημη γκουρού του σεξ στη Βρετανία!

Οπως η ίδια υποστηρίζει, αλλά αποδεικνύεται και από τους χιλιάδες άντρες που συρρέουν στα μαθήματά της, μπορεί να διδάξει ακόμα και τον πιο… αδαή πώς να ρίξει μία γυναίκα στο κρεβάτι!

Αυτό της το «ταλέντο» έχει γεμίσει και τις τσέπες της, καθώς η πανέμορφη Βρετανίδα αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα!

Η 29χρονη Kezia νιώθει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο καθώς κάνει ευτυχισμένους τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Το 80% των πελατών της είναι ηλικίας 27-35 και οι περισσότεροι αδυνατούν να βρουν σύντροφο. Ηδη περισσότεροι από 7.000 άντρες έχουν συμμετάσχει στα μαθήματά της, με το εβδομαδιαίο πακέτο να κοστολογείται στα 5.000 ευρώ. Η Kezia θυμάται χαρακτηριστικές περιπτώσεις με άντρες που είχαν να κάνουν σεξ πάνω από 10 χρόνια, ή με παντρεμένους που ήθελαν να μάθουν πώς να βρουν φιλενάδα. Στα μαθήματά της συμμετέχουν και λεσβίες που θέλουν να μάθουν πώς να ρίχνουν γυναίκες.

Η 29χρονη λέει ότι έχει εμπνευστεί από τα βιβλία της Jackie Collins αλλά και από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και προσπαθεί να μετατρέψει ντροπαλούς άντρες σε… κακά αγόρια.

Οσο για τη δική της ζωή; Οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για τη δουλειά της, ωστόσο η ίδια λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρει σύντροφο!

 

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook