Σκληρή ανακοίνωση με στόχο το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων του Ν. Ηρακλείου. Στην ανακοίνωση που έχει ως θέμα τις αποδοχές των ξενοδοχοϋπαλλήλων μπαίνει στο στόχαστρο το Κομμουνιστικό Κόμμα και ειδικά το ΠΑΜΕ με σκληρές αναφορές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: 

«Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΚΚΕ που αναλόγως την περίπτωση υπογράφει ως ΠΑΜΕ-ΠΑΣΕΒΕ-ΠΑΣΥ και ΟΓΕ-ΜΑΣ. Ανακοινώσεις που γράφονται και στέλνονται από τα γραφεία του ΚΚΕ, από τα επαγγελματικά τους στελέχη τα οποία τα πληρώνει ο ελληνικός λαός, στρεφόμενες και συκοφαντώντας τους πάντες και τα πάντα.

Να τους υπενθυμίσουμε ότι ο κλάδος μας έχει και τοπική και κλαδική σύμβαση, συμβάσεις τις οποίες πολέμησαν με όλα τους τα μέσα ώστε ο κλάδος να μην έχει σύμβαση, να έρθουν σε εξαθλίωση οι εργαζόμενοι ώστε να μπορούν να τους έχουν στο δρόμο, προσδοκώντας ψήφους στο κόμμα.

Ακόμα οι <<αγωνιστές>> του ΠΑΜΕ ποτέ δεν ήρθαν στο Σωματείο να κάνουν έστω μια καταγγελία για κάποιο εργοδότη, για κάποιο πρόβλημα εργαζόμενου. 

Το μόνο που κάνουν είναι να βγάζουν καταγγελίες εναντίον όλων αλλά καμία καταγγελία, καμία συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τους πρόσφατα απολυμένους του Ριζοσπάστη.

Καμία καταγγελία για τους απολυμένους του 902, καμία καταγγελία για τους απολυμένους της Τυποεκδοτικής εταιρείας του ΚΚΕ.

Τις πρακτικές αυτές του ΠΑΜΕ οι εργαζόμενοι τις γνωρίζουν και για αυτό τους έχουν γυρίσει παντού την πλάτη και πρέπει επιτέλους να σταματήσουν να λοιδορούν τους εργαζόμενους που ψηφίζουν τις άλλες παρατάξεις.
Οι εργαζόμενοι με την ψήφο τους ξέρουν ποιους να εμπιστεύονται και το κάνουν δίνοντας μας την απόλυτη πλειοψηφία τόσο στο Σωματείο μας όσο και στην Ομοσπονδία μας»

Η επίμαχη ανακοίνωση του ΠΑΜΕ αναφέρει μεταξύ άλλων: 

«Οι συνδικαλιστές της ΠΑΣΚΕ και της ΔΑΚΕ που κάθονται στο σβέρκο των εργαζομένων στον επισιτισμό – τουρισμό και στα Ξενοδοχεία εδώ και χρόνια στην Ομοσπονδία και στο Σύνδεσμο Ξενοδοχοϋπαλλήλων μέσα από νόθα συνέδρια, έκαναν ότι μπορούσαν για να στρωθεί το έδαφος για να μειωθούν οι μισθοί, να πληθύνουν οι απολύσεις, ξεκινώντας με την κατάπτυστη υπογραφή της Τοπικής Συλλογικής Σύμβασης μειωμένης κατά 15% »

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook