Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΗ:

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Πόρος, καθώς και ο Εκπρόσωπος κ. Μαρκάκης Αντ., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 24/02/2013 Γωνιές-Πόρος, όπου προσήλθαν. Στο σωματείο επιβάλλεται τιμωρία της έδρας του για δύο (2) αγωνιστικές και χρηματικό πρόστιμο 100€. Στον εκπρόσωπο κ. Μαρκάκη Αντ. επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 10 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50€.

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Μινωικής, για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 23/02/2013 Μινωική-Ρωμανός, όπου προσήλθε. Στο σωματείο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50€.

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Αλμυρός καθώς και ο εκπρόσωπος κ. Απλαδάς Εμμ. και ο Προπονητής κ. Χατζησεβαστός Ιωα., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 24/02/2013 Κόρακας-Ρωμανός, όπου προσήλθαν. Στο σωματείο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 150€. Στον εκπρόσωπο κ. Απλαδά Εμμ. επιβάλλεται ποινή απαγόρευση στους αγωνιστικούς χώρους για 60 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 100€ (υπότροπος). Στον προπονητή κ. Χατζησεβαστό Γ. επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Τύλισος καθώς και ο παράγοντας κ. Κουβίδης Β., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 24/02/2013 Τύλισος-Δωριέας, όπου προσήλθαν. Στο Σωματείο και στον Παράγοντα κ. Κουβίδη Β. επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου Χαραυγή, καθώς και ο Εκπρόσωπος κ. Καλαμιώτης Παν., για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 24/02/2013 Δεμάτι-Χαραυγή, όπου ΔΕΝ προσήλθαν. Στο Σωματείο επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100€. Στον εκπρόσωπο κ. Καλαμιώτη Παν. επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 6 μήνες και χρηματικό πρόστιμο 100€ (υπότροπος).

Είχε κληθεί το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Γόρτυς, καθώς και ο παράγοντας κ. Σαβουιδάκης Γ. για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 24/02/2013 Γόρτυς-Ποσειδώνας, όπου προσήλθαν. Στο Σωματείο και στον Παράγοντα κ. Σαβουιδάκη Γ. επιβάλλεται η ποινή της έγγραφης επίπληξης.

Είχε κληθεί ο Εκπρόσωπος του Σωματείου Ποσειδώνας κ. Μπυνιχάκης Εμμ. για τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνος της 09/02/2013 Δίας-Ποσειδώνας, όπου ΔΕΝ προσήλθε. Στον εκπρόσωπο κ. Μπυνιχάκη Εμμ. επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 30 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50€.

Είχε κληθεί ο Προπονητής του Σωματείου Ηρακλής Νιπιδιτού κ. Νταουσιάνης Ι. για τα αναγραφόμενα στα Φύλλα Αγώνων της 16/02/2013 Ηρακλής Νιπ.-Νέοι Ηροδότου και της 24/02/2013 Ηρακλής Νιπ.-Ανθεστίων, όπου προσήλθε . Στον προπονητή κ. Νταουσιάνη Ι. επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους για 20 ημερολογιακές ημέρες και χρηματικό πρόστιμο 50€.

Από την ακροαματική διαδικασία δεν προέκυψε ευθύνη των σωματείων και για το λόγο αυτό δεν επιβάλλεται καμία ποινή σε Κόροιβο και Αστέρα Μυρτιάς.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook