Για την νίκη που πέτυχε η ομάδα του απέναντι στον ΟΦΗ, αναφέρθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Κρητικού συλλόγου μιλώντας στον Κρήτη Σπορ fm. O κεντρικός αμυντικός των «πράσινων» στάθηκε στο πάθος που επέδειξαν οι συμπαίκτες του ενώ αναφορικά με την διαιτησία για την οποία διαμαρτυρήθηκε ο Νίκος Αναστόπουλος τόνισε ότι δεν έκρινε το αποτέλεσμα
«Ξέραμε ότι και για τις δύο ομάδες ήταν πολύ κρίσιμο το παιχνίδι και πιστεύω ότι αυτά τα ματς κρίνονται περισσότερο στο πάθος και την θέληση και παίζει ρόλο το ποιος το θέλει πιο πολύ. Θεωρώ ότι είχαμε περισσότερο πάθος αλλά και την τύχη με το μέρος μας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο όπου ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος από εμάς και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ. 
Από την στιγμή όμως που ο ΟΦΗ δεν έκανε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Στο ποδόσφαιρο το γκολ παίζει σημαντικό ρόλο , εμείς καταφέραμε έστω και με μια δόση τύχης να κάνουμε το 1-0 και στη συνέχεια παίζοντας και λίγο σφιχτά να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Μπορεί να έχουν κάποια παράπονα από τον ΟΦΗ για την διαιτησία και να έγιναν κάποια λάθος σφυρίγματα όμως αυτά δεν έκριναν το τελικό αποτέλεσμα».

Ο Αντώνης Νατσούρας ερωτηθείς για την άποψη που έβγαλε αντιμετωπίζοντας την πρώην ομάδα του είπε:

 «Ο ΟΦΗ στα τελευταία ματς έχει δείξει ότι είναι σε πολύ κατάσταση και παίζει και καλό ποδόσφαιρο. Σίγουρα έμεινε λίγο πίσω μετά την ήττα από εμάς αλλά πιστεύω ότι μπορεί να χτυπήσει την 2η θέση γιατί θεωρώ ότι μπορεί να κερδίσει και τα 5 παιχνίδια που απομένουν μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος».

Όσο για τις οικονομικές διαφορές που προέκυψαν με την διοίκηση του ΟΦΗ, απάντησε: 

«Δεν ήθελα να φτάσω στο σημείο να έρθω σε αντιπαράθεση με την διοίκηση του ΟΦΗ απλώς δεν ήθελα να χάσω και τα χρήματα μου. Ο δικηγόρος μου έχει αναλάβει αυτή την υπόθεση . Όσο για το χαρτί που πρέπει να υπογράψω το έχω κάνει ήδη από το καλοκαίρι και περιμένω απλώς να τακτοποιηθεί η οφειλή που υπάρχει σε εμένα από τον ΟΦΗ».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook