Συνάντηση με νέους επιχειρηματίες έχει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σήμερα Παρασκευή στη 1 το μεσημέρι στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Στόχος του πρωθυπουργού, είναι να δώσει έμφαση στη στήριξη της κυβέρνησης για την ανάδειξη της νέας επιχειρηματικότητας που θα φέρει νέες θέσεις εργασίας, καθώς η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να προχωρήσει στις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Την Πέμπτη σε ομιλία του σε συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, ο κ. Σαμαράς δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «η χώρα προσφέρει στους ξένους επενδυτές red carpet και όχι red tape» θέλοντας να ξεκαθαρίσει ότι σκοπός της χώρας είναι η ανάπτυξη και όχι τα γραφειοκρατικά κωλύματα.

Αναφέρθηκε και στις μεταρρυθμίσεις που προχωρά η κυβέρνηση, ενώ για τις ιδιωτικοποιήσεις είπε πως θα υπάρχουν δεσμευτικές προσφορές για ΟΠΑΠ και ΔΕΠΑ.

Για τον προϋπολογισμό δήλωσε πως θα είναι εντός στόχων και ανέφερε ότι υπάρχουν φωνές λαϊκισμού από αριστερά και δεξιά οι οποίες όμως δεν θα εμποδίσουν την υλοποίηση του προγράμματος.

 

skai.gr