Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου με ανακοίνωσή του καλεί τους πολίτες σε κινητοποίηση σήμερα Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20:00 στην Πλατεία Ελευθερίας σε ένδειξη συμπαράστασης στο λαό της Χαλκιδικής.

Η ανακοίνωση αναλυτικά:

"Οι κατοχικοί «ηγέτες» της τρικομματικής δωσιλογικής «κυβέρνησης» άνοιξε σήμερα καινούρια σελίδα στον τρόπο διακυβέρνησης αυτού του τόπου, της πατρίδας μας.

Έδωσε το ελεύθερο στα τάγματα εφόδου των μισθοφόρων της, να εφαρμόσουν, στην πράξη, τις μεθόδους και τις πρακτικές της Γκεστάπο και των Ες Ες.

Με κάλυψη εκπροσώπου της δικαιοσύνης(!) εισβάλουν, από το πρωί, σε σπίτια κατοίκων της Ιερισσού, προσαγάγουν, συλλαμβάνουν και ανακρίνουν ακόμα και εφήβους, ξυπνώντας μνήμες της α΄ γερμανικής κατοχής (1941 – 1944). Πνίγουν στα χημικά, ακόμα και σχολεία, στην προσπάθειά τους να υπηρετήσουν τα αφεντικά τους και τους ξένους προστάτες τους που κατακλέβουν την πατρίδα μας και τα ιερά της χώματα.

Το ΕΠΑΜ καλεί τον Δημοκρατικό λαό του Ηρακλείου , ανεξαρτήτως κομματικών πεποιθήσεων, την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 20.00 στην Πλατεία Ελευθερίας, για να διατρανώσουμε την αλληλεγγύη μας και τη βούληση μας να αντισταθούμε στην προσπάθεια φίμωσης και εκφοβισμού που επιχειρείται.

Η ξενόδουλη καρικατούρα κυβέρνησης, βήμα το βήμα, φτάνει όλο και πιο κοντά στην καθολική συνταγματική εκτροπή.

Καλούμε τον ελληνικό λαό να βρίσκεται σε επαγρύπνηση, γιατί φαίνεται ότι οι δωσίλογοι, πανικοβλημένοι, και γι αυτό αδίστακτοι, έχουν κινητοποιήσει τους μισθοφόρους τους και τα γκεσταπίτικα τάγματα εφόδου, για να προστατέψουν τα αφεντικά τους και τις επιδιώξεις τους για κατάκτηση της Ελλάδας, τον κατακερματισμό της πατρίδας μας, και τη μετατροπή των κατοίκων της σε εξαθλιωμένους, άστεγους και περιπλανώμενους υπηρέτες.

Σύντομα θα πάρουν απάντηση από τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού."