Ιδιαίτερο ενδιαφέρον και την ενίσχυση του Ελληνικού τουρισμού με έμφαση στον Κρητικό τουρισμό έδειξε ο Γερμανός υφυπουργός Χανς Γιόακιμ Φούχτελ ο οποίος επισκέφθηκε στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο το περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης παρουσία της Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και στελεχών των διευθύνσεων τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Φούχτελ σήμερα έμεινε για αρκετή ώρα στο περίπτερο της Περιφέρειας Κρήτης όπου πήρε φυλλάδια, παρακολούθησε video με τις ομορφιές του νησιού, και συνομίλησε με την Υπουργό αλλά και τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης.

Ο κ. Φούχτελ εκφράστηκε με θερμά λόγια για την Ελλάδα και το νησί μας και μάλιστα ανέφερε ότι θα προωθήσει με κάθε τρόπο την Ελληνογερμανική φιλία και την ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος στην χώρα μας. Μάλιστα είπε ότι ο ίδιος το επόμενο διάστημα θα δρομολογήσει την άφιξη στην Κρήτη 7 γκρούπ των 20 ατόμων από το χώρο του πολιτισμού που θα προωθήσουν την Ελληνογερμανική φιλία και παράλληλα θα ενισχύσουν την εικόνα της Κρήτης που είναι ένας ασφαλής και ποιοτικός τουρισμός.

Στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βερολίνο που ολοκληρώνεται την Κυριακή 10 Μαρτίου η Ελλάδα και η Περιφέρεια Κρήτης λαμβάνει αισιόδοξα μηνύματα για τις φετινές αφίξεις τουριστών από την Γερμανία.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook