Το υπόμνημα του προέδρου του ΔΣ του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης με το οποίο ζητείται, η στελέχωση του τμήματος Παιδικής Μέριμνας και ΑΜΕΑ κατέθεσε με αναφορά του στην Βουλή, ο Χανιώτης βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Σήφης Βαλυράκης.

Στο υπόμνημα σημειώνεται ότι με την ζητούμενη στελέχωση θα γίνει εφικτή στο άμεσο μέλλον η λειτουργία, φιλοξενία και περίθαλψη 84 παιδιών και ενηλίκων με ειδικές ανάγκες, στο κέντρο. Η αναφορά του κ. Βαλυράκη έγινε στον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ανδρέα Λοβέρδο.

ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΑΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΕΥΚΩΝ ΟΡΕΩΝ

Στο μεταξύ, το αίτημα του αντιδημάρχου Πλατανιά για ορισμό εκπροσώπων της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων στο υπό ανά συγκρότηση Διοικητικό Συμβούλιο του φορέα διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς και Λευκών Ορέων, μετέφερε με άλλη αναφορά του στην Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη, ο βουλευτής Σήφης Βαλυράκης.

Όπως επισημαίνεται στο αίτημα, η είσοδος του Εθνικού Δρυμού είναι στα διοικητικά όρια της Δημοτικής Ενότητας Μουσούρων και στο τέως ΔΣ οι εκπρόσωποι της προαναφερόμενης περιοχής, συμμετείχαν από κοινού με τους άλλους Δήμους.