Τελετή παράδοσης – παραλαβής στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί.

Καθήκοντα Αστυνομικού Διευθυντή αναλαμβάνει ο Ταξίαρχος Μ. Πετράκης.

Ο απερχόμενος αστυνομικός Διευθυντής Ρεθύμνου Ταξίαρχος Π. Μουρτζανός, που μετατέθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, ως βοηθός του Αστυνομικού Διευθυντή Κρήτης Μ. Παραβολιδάκη, κοινοποίησε ευχαριστήρια επιστολή προς όλους όσους βοήθησαν το έργο της Αστυνομίας στο Ρέθυμνο κατά τη διάρκεια της επιτυχημένης θητείας του.

Ακολουθεί η επιστολή

- Από τον Ιούλιο του 2012 μέχρι και σήμερα είχα την τιμή να υπηρετήσω ως Αστυνομικός Διευθυντής, στην Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνης - τον τόπο καταγωγής μου - το όμορ-φο Ρέθυμνο. Μετατιθέμενος στην Γενική Αστυνομική Διεύ-θυνση Περιφέρειας Κρήτης, όπου θα εκτελώ καθήκοντα, βοηθού-αναπληρωτή Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή πε-ριφέρειας Κρήτης, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια τις Αρχές, τους Φορείς, τα Μ.Μ.Ε. αλλά και τους πολίτες του Νομού μας για την άριστη, γόνιμη και εποικο-δομητική συνεργασία που είχαμε , πάντα προς όφελος του πολίτη, για τον οποίο πιστεύω ότι κάναμε το ανθρωπίνως δυνατό, με το υπάρχον προσωπικό και μέσα, ούτως ώστε να νοιώσει όσο το δυνατόν περισσότερη ασφάλεια.

- Ιδιαίτερα όμως θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά και από τα βάθη της ψυχής μου τους συναδέλφους μου Αστυνομικούς, Ειδικούς Φρουρούς, αλλά και το πολιτικό προσωπικό, οι οποίοι συνέβαλαν τα μέγιστα, εκτελώντας ενσυνείδητα τα καθήκοντά τους με επαγγελματισμό, φιλότιμο και πολλές φορές με υπερβάλλον ζήλο, προκειμένου να πετύχουμε στο δύσκολο έργο μας.

- Κλείνοντας, θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι από την νέα μου θέση, το ενδιαφέρον μου για τους πολίτες του Ρεθύμνου και την τήρηση της νομιμότητας, θα είναι μόνιμο και καθη-μερινό, όπως έκανα μέχρι σήμερα καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας.

- Εύχομαι σε όλους, πάνω απ’ όλα υγεία, ευτυχία, αισιοδοξία και επιτυχία σε κάθε επίπεδο δραστηριοποίησης.