Παλιότερα τα γυαλιά οράσεως ήταν ένας εφιάλτης, εκτός του ότι δεν υπήρχαν όμορφα σχέδια στην αγορά, όπως τώρα, ήταν και λίγο θέμα κόμπλεξ. Τώρα όμως υπάρχουν τόσα ωραία σχέδια μοντέρνα, σοφιστικέ, trendy, που είναι πλέον τάση.

Εσείς που φοράτε γυαλιά οράσεως, δείτε πως μπορείτε να αναδείξετε τα όμορφα χαρακτηριστικά σας:

• Τα φρύδια πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα και περιποιημένα γιατί τα γυαλιά τους δίνουν περισσότερη προσοχή. Όταν τα φρύδια δεν είναι περιποιημένα με τα γυαλιά θα φαίνονται πολύ αλλόκοτα.

• Απλώστε concealer κάτω από τα μάτια για να καλύψετε τους μαύρους κύκλους καθώς και highlighter στις περιοχές με έντονες σκιές για να φωτίσετε το δέρμα σας.

• Μην αποφεύγετε τις σκιές ματιών, ένα ωραίο χρώμα στα μάτια θα αναδειχθεί υπέροχα με τα γυαλιά.

• Το eyeliner είναι επίσης ιδανικό για ένα βραδινό μακιγιάζ. Μην είσαστε όμως υπερβολικές, ακόμα και η λεπτή γραμμή eyeliner μέσα από τους φακούς των γυαλιών θα φαίνεται μια χαρά.

• Απλώστε μάσκαρα, αλλά μην είσαστε υπερβολικές ειδικά όταν έχετε μακριές ή πυκνές βλεφαρίδες. Απλώστε τη μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων μέχρι τις άκρες για να δημιουργήσετε καμπύλες.

• Χρησιμοποιήστε διάφορα χρώματα στα χείλη, ακολουθήστε όμως έναν κανόνα: όταν ο σκελετός των γυαλιών είναι μαύρος, καφέ, nude ή διάφανος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα φωτεινά ή έντονα χρώματα, όμως όταν ο σκελετός είναι χρωματιστός χρησιμοποιήστε ουδέτερα και απαλά χρώματα στα χείλη.

jenny.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook