Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ντέμι Μουρ ζητεί διατροφή από τον εν διαστάσει σύζυγό της Άστον Κούτσερ, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν αργά χθες στο Ανώτατο Δικαστήριο του Λος Άντζελες.

Ο Κούτσερ, πρωταγωνιστής της κωμικής σειράς "Two and a Half Men" του τηλεοπτικού δικτύου CBS, υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την 50χρονη ηθοποιό το Δεκέμβριο του 2012, έπειτα από τουλάχιστον ένα χρόνο διάστασης του ζεύγους.

Η διεκδίκηση διατροφής της Μουρ από τον 35χρονο Κούτσερ είναι μια ασυνήθιστη κίνηση από την πλευρά της. Η Μουρ ήταν από τις πιο καλοπληρωμένες σταρ του Χόλιγουντ τη δεκαετία του 1990. Στη αίτηση διαζυγίου της δεν διευκρινίζεται το ακριβές ποσό για τη διατροφή.

Στις αιτήσεις διαζυγίου Κούτσερ και Μουρ επικαλούνται αγεφύρωτες διαφορές, ο Κούτσερ δεν ζητεί διατροφή από την εν διαστάσει σύζυγό του ούτε αρνείται να της δώσει.

Το περιοδικό Forbes εκτιμά ότι ο Κούτσερ κέρδισε την από το Μάιο του 2011 έως το Μάιο του 2012 το ποσό των 24 εκατομμυρίων δολαρίων και έγινε συνεπώς ο πιο υψηλά αμειβόμενος τηλεοπτικός αστέρας.

zougla.gr