Ο νοτιοκορεάτης τραγουδιστής Psy που έγινε διάσημος στην ποπ σκηνή με το κομμάτι "Gangnam Style" που ανάρτησε στο YouTube, ανακοίνωσε σήμερα ότι ένα νέο τραγούδι του θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο και μια μεγάλη συναυλία που θα δώσει σε στάδιο της Σεούλ θα μεταδοθεί απευθείας στο Διαδίκτυο.


Ο 35χρονος ράπερ εμφανίζεται με τα γνωστά πλέον μαύρα γυαλιά του σε μικρό διαφημιστικό βίντεο με υπότιτλους στα γαλλικά, τα κινεζικά, τα ταϊλανδικά, τα ινδονησιακά, τα ισπανικά και τα πορτογαλικά.

"Στις 13 Απριλίου 2013 θα κυκλοφορήσει ένα καινούργιο τραγούδι σε όλο τον κόσμο. Θα δώσω επίσης μια συναυλία στην Κορέα, στο στάδιο Seoul World Cup την οποία μπορείτε να δείτε απευθείας στο YouTube", αναφέρει. Τα εισιτήρια για τη συναυλία "Happening" θα πωλούνται από τις 11 Μαρτίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.


Μετά τη νότια Αμερική, ο Psy πραγματοποιεί περιοδεία στην Αυστραλία. Αυτή την εβδομάδα κυκλοφόρησε ένας δίσκος ρεμίξ του "Gangnam Style" στον οποίο εμφανίζονται οι αμερικανοί ράπερ Τάιγκα και Τσέιζ.

Στις 15 του περασμένου Ιουλίου ο Psy ανάρτησε το βιντεοκλίπ με το "Gangnam Style" το οποίο μέχρι σήμερα το πρωί είχε 1.393.833.635 θεάσεις στο λογαριασμό του YouTube.

real.gr