Η δυναμικότητα του αντιπάλου επέτρεψε στον Γκόγκιτς να αφήσει εκτός – είτε πάγκο, είτε κερκίδα- τους Πίτσο, Βερπακόφσκις και Γκαντιάγκα, ωστόσο δεν έδειξε να επηρεάζεται, αφού αν ήταν πιο προσεκτικός και τυχερός σε κάποιες περιπτώσεις, τότε θα είχε δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη. 

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι έδωσε την σφραγίδα του στο παιχνίδι ο Καλίλ Λαμπίν που πέτυχε ακόμα ένα γκολ – το τρίτο σερί – όταν στο 9’σκόραρε με κεφαλιά ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη του Εργοτέλη.

Οι “κιτρινόμαυροι” δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους Κατερινιώτες. 

Με την σέντρα του δεύτερου ημιχρόνου, ο Εργοτέλης πυροβολούσε την εστία του Βασιλειάδη που είδε να φεύγουν άουτ τα σουτ των Ζαχόρα, Μπουχαλάκη και τελικά στο 50’ ο Ρομάνο βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πιερικού – μετά από εκπληκτική πάσα του Μπουχαλάκη – και με άψογο πλασέ έκανε το 2-0.

Στην συνέχεια του αγώνα και για 30 λεπτά ο Εργοτέλης είχε στο μισό γήπεδο τον Πιερικό με πρωταγωνιστές τους Ζαχόρα, Μπουχαλάκη που έχαναν μοναδικές ευκαιρίες για να μεγαλώσει ο δείκτης του σκορ.

Τελικά, ο Αποστολίδης έδωσε… ενδιαφέρον στο παιχνίδι στο 80’ όταν με έναν “κεραυνό” από τα 30 μέτρα έκανε το 2-1 δίχως να αλλάξει κάτι στα εναπομείναντα λεπτά της αναμέτρησης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook