Η Ιωνία 2000 σημείωσε την 10η νίκη της στον όμιλο τίτλου της Α\’ ΕΠΣΧ και έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Οι πρωτοπόροι πέρασαν από το Κολυμβάρι με 1-0 απέναντι στα Ροδωπού και διατήρησαν το +8 από την 2η θέση, όπου έμεινε μόνος ο Ίκαρος Μουρνιών.
Το μοναδικό γκολ στο ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής σημείωσε με πέναλτι στο 60\’ ο Μεζαρτζόπουλος, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για την απόφαση του Χρυσού, όπως και για ένα γκολ του Π. Μαναρώλη στο 85\’, που ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 
Στα Νεροκούρου η Ασπίδα προηγήθηκε στο 30\’ με τον Λούλο και έχασε σπουδαία ευκαιρία στο 45\’ με τον Δερουκάκη. Η επανάληψη όμως άνηκε στον Ίκαρο που έφερε \”τούμπα\” το παιχνίδι με γκολ των Λιονάκη (60\’) και Χριστόπουλου (65\’ και 90\’). Οι ηττημένοι έχουν παράπονα από το διαιτητή Θ. Κουρκούνα, ζητώντας πέναλτι πάνω στο Δημούση και αμφισβητώντας το φάουλ που δόθηκε και με το οποίο διαμορφώθηκε το 2-1.
Σε μπελάδες έβαλε η Κορωνίδα το… συντοπίτη της Ακρίτα, αφού τον κέρδισε με 2-1 και τον άφησε στην τελευταία θέση του ομίλου. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 10\’ με κεφαλιά του Λεσεμίν από κόρνερ του Μαρίν, με τον Ακρίτα να ισοφαρίζει στο 55\’ με πέναλτι του Μπόκεφ. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο Μαρίν με δεύτερη κίτρινη, αλλά παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι \”κόκκινοι\” του Βάμου πήραν το ντέρμπι με γκολ του Α. Μαρινάκη στο 85\’.
Νίκη-ανάσα πήρε ο ΔΑΑΟΧ στο ντεμπούτο του Κώστα Παρασκάκη στην τεχνική ηγεσία, αφού σταμάτησε την πορεία του Άρη Σούδας, κερδίζοντας τον με 1-0. Το \”χρυσό\” γκολ πέτυχε ένας παίκτης που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Σούδα, ο Ράπτης στο 65\’. Δυο δοκάρια είχαν οι ηττημένοι με τους Σκαλέρη και Κλωθάκη. 

Η βαθμολογία (σε 12 αγώνες)

1.Ιωνία 2000 32 
2.Ίκαρος Μουρνιών 24
3.Άρης Σούδας 21
4.Ροδωπού 20
5.Μινώταυρος* 16
6.Ασπίδα 13
7.Παλαιόχωρα* 11
-.Κορωνίδα 11
9.ΔΑΑΟΧ 9
10.Ακρίτας 7

Λευτέρης Αντωνακάκης 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook