Ο 28χρονος άσος του ποδοσφαίρου, Bruno Fernandes de Souza, ο οποίος είχε μάλιστα κληθεί να εκπροσωπήσει τη «σελεσάο» στο παγκόσμιο κύπελλο του 2014 παραδέχτηκε ότι… σκότωσε την πρώην σύντροφό του, την τεμάχισε και την τάισε σε σκυλιά!

Ο διάσημος τερματοφύλακας κατηγορείται για τη δολοφονία της 25χρονης Eliza Samudio, την οποία σκότωσε για να αποφύγει να… πληρώσει διατροφή για το παιδί που έφερε στον κόσμο!

Ο πρώην παίκτης της Flamengo αρχικά είχε αρνηθεί όλες τις εναντίον του κατηγορίες, δηλώνοντας ότι δε γνώριζε τι συνέβη στη νεαρή κοπέλα.

Χτες παραδέχτηκε ενώπιον των δικαστών ότι ο κολλητός του φίλος Luiz Henrique Romao πλήρωσε κάποιον για να τη σκοτώσει.

Είπε ότι παρότι δεν διέταξε ο ίδιος τη δολοφονία της, «δέχτηκε την προσφορά».

Ο de Souza κατηγορείται για σχέδιο το απαγωγής και δολοφονίας της Eliza μαζί με άλλους οκτώ, συμπεριλαμβανομένης της συζύγου του Dayane, μιας πρώην ερωμένης του, ενός ξάδερφού του και ενός πρώην αστυνομικού, του Marcos Santos.

Οι αρχές εκτιμούν ότι ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής επέβλεπε τα βασανιστήρια που έκανε ο Santos στη νεαρή γυναίκα και στη συνέχεια τον βοήθησε να τεμαχίσει το πτώμα της και να… ταΐσει με κομμάτια της το ροτβάιλέρ του, ενώ τα υπόλοιπα τα έθαψαν μέσα σε τσιμέντο.

Ο κολλητός του Luiz Henrique Romao είχε καταδικαστεί σε προηγούμενη δίκη σε 15 χρόνια φυλάκιση για τη δολοφονία, ενώ το δικαστήριο για τον Santos θα γίνει τον επόμενο μήνα.

Ο de Souza, το όνομα του οποίου ακουγόταν στο παρελθόν και για μια μεταγραφή με πολλά μηδενικά στην Μίλαν, μέχρι χτες ισχυριζόταν ότι η Eliza είναι ζωντανή και ότι έχει φύγει από τη χώρα.

Το πτώμα της δε βρέθηκε ποτέ.

Χτες στο δικαστήριο της πόλης Contagem, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, υποστήριξε ότι ο ξάδερφός του Jorge Rosa, που ήταν μάρτυρας στη δολοφονία του είπε τι ακριβώς συνέβη.

Ισχυρίστηκε ότι μετά την απαγωγή της, ο Romao την πήγε σε ένα σπίτι στο Belo Horizonte, όπου την περίμενε ο πληρωμένος δολοφόνος Santos.

Ο πρώην σταρ της στρογγυλής θεάς δήλωσε μετανιωμένος και ένοχος για το θάνατό της, επιμένοντας ωστόσο ότι ο ίδιος δε διέταξε ποτέ τη δολοφονία της.

\"\"\"\"

Το θύμα, το όνομα της οποίας είχε συσχετιστεί και με τον άσο της Ρεάλ Cristiano Ronaldo, γνώρισε τον de Souza σε ένα πάρτι το 2009 και έμεινε έγκυος κατά λάθος.

Τότε, ο τερματοφύλακας της ζήτησε να κάνει έκτρωση, όμως εκείνη αποφάσισε να κρατήσει το παιδί, επιμένοντας να το αναγνωρίσει ως δικό του.

Πριν από την εξαφάνισή της στις 4 Ιουνίου του 2010, είχε παρουσιαστεί σε αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε ότι είχε κρατηθεί αιχμάλωτη από τον τερματοφύλακα και γνωστούς του, οι οποίοι την ανάγκασαν να πάρει ένα παράνομο φάρμακο για να «ρίξει» το έμβρυο που κυοφορούσε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε τότε, ο de Souza της είχε βάλει ένα όπλο στο κεφάλι λέγοντάς της: «Δεν ξέρεις ποιος είμαι εγώ και για τι είμαι ικανός. Εγώ είμαι από φαβέλα».

Το μωρό, ο μικρός Bruninho, γεννήθηκε το Φεβρουάριο του 2010, όμως ο διάσημος τερματοφύλακας δεν το αναγνώρισε ποτέ.

\"\"\"\"

Ο εισαγγελέας ισχυρίστηκε στο δικαστήριο ότι ο de Souza παρήγγειλε τη δολοφονία της, όταν εκείνη του είπε ότι θα κινήσει τις διαδικασίες για να τον αναγκάσει να πληρώσει διατροφή για το παιδί τους.

Ο ντετέκτιβ Edson Moreira που ερεύνησε την υπόθεση κατέθεσε: «Οι πράξεις του ξεπερνούν τη φαντασία. Είναι σχεδόν αδύνατο να τις περιγράψει κανείς χωρίς να καταρρεύσει. Πρόκειται για το χειρότερο εφιάλτη που μπορεί να φανταστεί κανείς».

Η αστυνομία λίγο καιρό μετά την εξαφάνιση του θύματος, εντόπισε τον 4 μηνών γιο της σε μια φτωχογειτονιά του Belo Horizonte, όπου πιστεύεται ότι τον παράτησε η σύζυγος του de Souza.

Τεστ DNA που έγιναν αργότερα απέδειξαν ότι πατέρας του ήταν όντως ο διάσημος τερματοφύλακας.

Η δίκη του de Souza που ξεκίνησε τη Δευτέρα, αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα. Αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με φυλάκιση μέχρι 41 χρόνια.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook