Την εκτίμηση ότι ο Πλατανιάς δεν θα κινδυνεύσει να υποβιβαστεί έκανε ο Γιώργος Δώνης.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφορικά με το παιχνίδι σημείωσε ότι η ομάδα του δυσκολεύτηκε αρκετά από την πίεση του Πλατανιά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά λειτούργησε πολύ καλά όταν έμεινε με 9 παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

\”Σε αυτά τα πέντε συνεχόμενα παιχνίδια οι αρχικές σκέψεις μας ήταν να δούμε ποιοι παίκτες είναι κουρασμένοι και να κάνουμε αλλαγές για να είναι πιο φρέσκια η ομάδα.Σήμερα χρησιμοποιήσαμε μια επιθετική ενδεκάδα με τον Καμαρά και τον Ολίσε στα άκρα και τους Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη στην κορυφή. Θέλαμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας αλλά ο Πλατανιάς πίεζε πολύ καλά και δεν μας άφησε να έχουμε την κατοχή της μπάλας. Κάναμε λάθη και δεν κοιτάξαμε να παίξουμε με τη μπάλα από τα άκρα. Στη συνέχεια αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε το πλάνο σε 4-4-1 και πιο μετά να παίξουμε 4-4 ουσιαστικά και με δυο γραμμές για να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Στο αμυντικό κομμάτι είχαμε καλές τοποθετήσεις και λειτουργήσαμε πολύ καλά\”.

Για το ότι ήταν εκτός εαυτού μετά την αποβολή του Σαλπιγγίδη: \”Όχι, δεν ήμουν έξω φρενών. Υπάρχει ένταση στο παχνίδι και αυτή μεγαλώνει κατά την διάρκειά του. Την πρώτη κόκκινη δεν την είδα γιατί εκείνη την ώρα έβγαινα από τα αποδυτήρια. Σχετικά με την δεύτερη είχα πει στον Σαλπιγγίδη πριν να μην μιλάει στον διαιτητή και στους βοηθούς. Δεν ξέρω τι έγινε ούτε στη μία φάση ούτε στην άλλη και δεν μπορώ να πάρω θέση. Ξέρω όμως ποιο είναι το ήθος του Σαλπιγγίδη\”

Για την λειτουργία της ομάδας: \”Το τελευταίο διάστημα είχαμε αρκετά παιχνίδια και νομίζω πως η ομάδα λειτουργεί καλά. Εχουμε κατοχή και δημιουργικότητα. Τώρα θα υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός με συνέπεια να ανεβαίνει επίπεδο η ομάδα. Θέλουμε να βελτιωνόμαστε για να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και στα πλέι οφ να πάρουμε την πρώτη θέση για να βγούμε στο Τσάμπιονς Λίγκ\”.

Για το αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα: \”Δεν υπάρχει δικαιοσύνη στο ποδόσφαιρο. Δεν μπορεί να πεις αν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα. Δεν κερδίζει πάντα ο καλυτερος, αυτό είναι μια γενική τοποθέτηση. Οπως πήγε το ματς και όπως κρατήσαμε το αποτέλεσμα με 10 και 9 παίκτες, θεωρώ πως κερδίσαμε δίκαια. Ο Πλατανιάς είναι μια πολύ καλή ομάδα στην έδρα της, έχει ποιότητα στο ρόστερ της και καλό προπονητή και δεν πιστεύω πως θα κινδυνεύσει\”.

Για την κριτική που έχει γίνει: \”Στην Ελλάδα ακούμε τους λίγους που γκρινιάζουν. Στο πρώτο γύρο η ομάδα είχε 31 πόντους που είναι ρεκόρ. Δεν είναι σημαντικό για εμάς τόσο πολύ η εικόνα στη βαθιμολογία αλλά πως θα χτιστεί ο ΠΑΟΚ και πώς στην επόμενη χρονιά θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Νομίζω πως αυτή η κριτική εβδομάδα με εβδομάδα κάνει κακό γιατί η ομάδα δεν χτίζεται με αυτόν τον τρόπο\”. 


Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook