Επιβλητική νίκη σημείωσε ο Παγχανιακός στο ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής με τη Θύελλα, κάνοντας ακόμα ένα βήμα για την άνοδο στην Α’ κατηγορία της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Το συγκρότημα του Γιάννη Λαμπαρδάκη ανέβασε τη διαφορά από την 3η θέση στους 10 βαθμούς, παραμένοντας το πρώτο φαβορί για τον τίτλο και την άνοδο.

Στο 32’ ο Ξηρουχάκης με κεφαλιά από φάουλ του Κόσεκ άνοιξε το σκορ. Από τα πόδια του νεαρού Ουκρανού επιθετικού προήλθε και το δεύτερο γκολ στο 50’, το οποίο σημείωσε ο Γιούλας (27ο στο πρωτάθλημα). Στο 79’ ο Ουρούκου μείωσε σε 2-1 για την ομάδα των Καλάθενων, αλλά στο 85’ ο Κυριακίδης και στο 89’ ο Γιαννουδάκης με αυτογκόλ διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.

Νίκη-ανάσα για την παραμονή σημείωσε ο Ιδομενέας με 3-1 κόντρα στο ΙΝΚΑ. Ο Πάλλης στο 30’ με σέντρα-σουτ άνοιξε το σκορ για τους τυπικά φιλοξενούμενους, με τον Θεοδωράκη στο 55’ να κάνει το 0-2. Στο 70’ ο Μαρκάκης μείωσε σε 1-2, αλλά στο 90’ ο Παπαδοκοκολάκης με πέναλτι –αποβλήθηκε και ο Δημητρουλάκης– «σφράγισε» τη νίκη της ιστορικής ομάδας του Γαλατά.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook