Η Δέσποινα Βανδή, με τον καλό της φίλο και κουμπάρο, Κώστα Καπετανίδη, άρχισαν να κουβαλάνε κούτες από τη Φιλοθέη, στο Πανόραμα Βούλας, όπου μετακόμισε η οικογένεια της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαίδη.

Μια μεζονέτα 400 περίπου τ.μ. στη Βούλα με minimal λεπτομέρειες γυαλιού είναι το νέο σπίτι που νοίκιασε η οικογένεια στα νότια, πλέον, προάστια. Το παλιό σπίτι στο Κεφαλάρι, που θύμιζε παλάτι, πωλήθηκε έναντι ενός παχυλού χρηματικού μισθού.

Σύμφωνα με το περιοδικό HELLO, μαζί με καλούς της φίλους, τη γνώμη των οποίων πάντα εμπιστεύεται η τραγουδίστρια, «έριχνε» ματιές στα καταστήματα με είδη σπιτιού και ανανέωσε κάποια έπιπλα, σύμφωνα με την αισθητική της ίδιας αλλά και του συζύγου της.

Οι ίδιοι φίλοι ήταν δίπλα στο ζευγάρι και κατά τη διάρκεια της μετακόμισης που ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή, τη μέρα που η οικογένεια κοιμήθηκε για πρώτη φορά στην ολοκαίνουργια κατοικία της. Από τις 7 το πρωί κούτες πηγαινοέρχονταν στη Βούλα, προκειμένου να είναι όλα στην εντέλεια και η Δέσποινα Βανδή μαζί με τον Κώστα Καπετανίδη, αποδείχτηκαν ιδιαίτερα μάχιμοι, μεταφέροντας και ίδιοι πολλές από αυτές με ρούχα και άλλα αντικείμενα.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook