Η ψυχωμένη εμφάνιση του Α.Ο. Χανιά στο Αίγιο δεν επέφερε θετικό αποτέλεσμα, αφού ο Παναιγιάλειος με μέτρια εμφάνιση κατάφερε να επικρατήσει με 1-0.

Στο ξεκίνημα του ματς οι γηπεδούχοι \”άγγιξαν\” το 1-0 αλλά η κεφαλιά του Αργυρόπουλου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Το ματς συνεχιζόταν χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μέχρι που στο 38\’ ο Σκαρτσίλας εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Θεοδωρόπουλου σε σουτ του Αργυρόπουλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
Στην επανάληψη ο ΑΟΧ είχε καλό πρόσωπο αλλά ο Παναιγιάλειος ήταν αυτός που έφτασε κοντά στο 2-0 σε αρκετές περιπτώσεις, με τον Θεοδωρόπουλο να κρατάει \”όρθια\” την ομάδα του.
Η 2η κίτρινη στον Ψυχουντάκη στο 69\’ δυσκόλεψε περισσότερο τα πράγματα για τη χανιώτικη ομάδα, που ωστόσο έπαιξε ψυχωμένα και ήταν μονίμως στο προσκήνιο, κερδίζοντας αρκετά κόρνερ και απειλώντας με τον Σαντριά.
Στο 89\’ αποβλήθηκε από τον πάγκο ο Μουράτ Σεροπιάν, που ήταν έξαλλος με τον ρέφερι Φώτη για το μη καταλογισμό ενός φάουλ για την ομάδα του. 
Στο 90\’ δέχτηκε δεύτερη κίτρινη για τους \”μελανόλευκους\” ο Σκαρτσίλας.

Με πολλά παράπονα άφησε τον ΑΟΧ ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Το φιλμ του αγώνα

3\’ Σέντρα του Μπούνα κεφαλιά του Αργυρόπουλου στο οριζόντιο δοκάρι. 

12\’ Μακρινό σουτ του Παπαχρήστου στην αγκαλιά του Θεοδωρόπουλου.
34\’ Σουτ του Παπαχρήστου αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος.

38\’ ΓΚΟΛ: Σουτ του Αργυρόπουλου αποκρούει ο Θεοδωρόπουλος και ο Σκαρτσίλας με πλασέ σε κενή εστία πετυχαίνει το 1-0.

53\’ Ο Θεοδωρόπουλος με πλασέ αποκρούει σωτήρια το πλασέ του Γ. Παπαδόπουλου.
61\’ Γύρισμα του Πάγκαλου, σουτ του Σαντριά άουτ.
62\’ Ο Σκαρτσίλας δεν μπορεί να σκοράρει με κεφαλιά.
74\’ Ο Μπούνας σε τετ-α-τετ με τον Θεοδωρόπουλο \”νικήθηκε\” δυο φορές.

Παναιγιάλειος (Νίκος Κουρμπανάς): Ρίζος, Σανδραβέλης, Παπαχρήστος, Σούλης, Τ. Παπαδόπουλος, Γκοτσούλιας (79\’ Ακπαρίδης), Γ. Παπαδόπουλος, Αργυρόπουλος (87\’ Διαμαντόπουλος), Μπούνας, Σκαρτσίλας, Κανελλόπουλος (64\’ Μπουλούμπασης).  

Α.Ο. Χανιά (Μουράτ Σεροπιάν): Θεοδωρόπουλος, Κορτσινίδης, Ψυχουντάκης, Βουρβαχάκης, Μποχώνης, Παπαζούδης, Τσατσαρής, Καμπλιώνης (60\’ Τσάτσος), Πάγκαλος, Ταταράκης (20\’ λ.τρ. Δουμάνης), Σαντριάς.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook