Ο ΟΦΗ πήρε ένα βαθμό από ένα παιχνίδι που θα μπορούσε να κερδίσει αλλά και να χάσει από μια καλύτερη Βέροια.

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε την ομάδα του με αμυντικό προσανατολισμό και έδειξε ότι ο πρώτος στόχος ήταν η ισοπαλία.

Οι Κρητικοί θα μπορούσαν να έχουν κλέψει τους τρεις βαθμούς τόσο στις καθυστερήσεις με τον Κουτσιανικούλη όσο και νωρίτερα με τους Μπανούση και Λαμπρόπουλο.

Οι φάσεις του αγώνα:

4' Σέντρα του Γκιγέρμο, Ολαϊτάν και Κόστλι δεν μπόρεσαν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα, με τον Μπανούση να παραχωρεί κόρνερ.

5' Ο Αμαραντίδης έβγαλε τη σέντρα, με τον Καλτσά να κάνει με τη μια το σουτ και την μπάλα να περνάει άουτ.

8' Κίτρινη κάρτα στον Μπανούση για κράτημα στον Ολαϊτάν. Δε φαίνεται να κρατάει τον φορ της Βέροιας ο αμυντικός χαφ του ΟΦΗ.

9' Εκτέλεση φάουλ του Καλτσά από πλάγια, η μπάλα έφυγε δίπλα από την εστία του Γουναρίδη.

14' Ωραίο σουτ του Γεωργιάδη στην κίνηση αρκετά έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Γουναρίδη.

22' Ωραία ενέργεια του Γεωργιάδη από δεξιά, που μπήκε στην περιοχή και έκανε το γύρισμα, με τον Λαμπρόπουλο να προλαβαίνει και να απομακρύνει πρό του Καλτσά.

24' Εκτέλεση κόρνερ από τον Βερόν, ο Σαρ έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να φεύγει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Λόπεζ.

33' Γύρισμα του Ολαϊτάν στην περιοχή για τον Κόστλι, η μπάλα πέρασε απ' όλους για να απομακρύνει ο Μπούρμπος.

35' Ο Καλτσάς γύρισε την τελευταία στιγμή την μπάλα στην περιοχή, ο Γκιγέρμο έκανε κακό πλασέ, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει.

36' Ο Γκιγέρμο απέφυγε Μπούρμπο και Βερόν από αριστερά και άφησε στον Καλογέρη, ο οποίος έκανε κακό σουτ, το οποίο έφυγε ψηλά άουτ.

38' Ο Καλτσάς εκτέλεσε το κόρνερ, με τον Ορέστες να πιάνει την κεφαλιά, άουτ.

40' Κίτρινη κάρτα στον Βιτώρο για διαμαρτυρία, αν και ο Αμπάρκιολης υπέδειξε σωστά το άουτ, αφού η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή του πλαγίου.

45' Τεράστια ευκαιρία για τον ΟΦΗ.

56' Ο Λαμπρόπουλος βγήκε μόνος του με τον Λόπεζ από την πάσα του Βιτώρου, δεν μπόρεσε να τον πλασάρει, με την μπάλα να κοντράρει και τον Περογαμβράκη να κάνει το σουτ, που κόντραρε εκ νέου στα σώματα.

58' Σέντρα-σουτ του Γκιγέρμο, ο Γουναρίδης απέκρουσε και παραχώρησε κόρνερ.

61' Ο Ιωαννίδης πάτησε τον Γεωργιάδη μέσα στην περιοχή, ο Αμπάρκιολης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι αντί να δείξει την άσπρη βούλα.

64' Σέντρα του Γεωργιάδη, ο Καλογέρης έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει.

70' Σουτ του Ολαϊτάν, άουτ.

73' Κίτρινη κάρτα στον Κόστλι για επιθετικό φάουλ με το χέρι.

76' Κίτρινη κάρτα στον Σαρ για καθυστέρηση στην εκτέλεση φάουλ.

86' Κίτρινη κάρτα στον Γουναρίδη για καθυστέρηση.

90' Τεράστια ευκαιρία για τη Βέροια. Ο Ολαϊτάν έκανε το κοντρόλ με το στήθος και πέρασε τον Σαρ για να κάνει το πλασέ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

90'+1' Κίτρινη κάρτα στον Ιωαννίδη για μαρκάρισμα στον Γεωργιάδη.

90'+2' Ο Γκιγέρμο εκτέλεσε το φάουλ από πλάγια, ο Κόστλι έπιασε την κεφαλιά, με τον Γουναρίδη να αποκρούει και να παραχωρεί κόρνερ.

90'+3' Ο Παπάζογλου έβγαλε μόνο του τον Κουτσιανικούλη, που κατέβασε και έκανε το πλασέ, με τον Λόπεζ να μπλοκάρει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια.

90'+4' Κεφαλιά του Κόστλι, άουτ.

90'+5' Κεφαλιά του Ορέστες, η μπάλα στην αγκαλιά του Γουναρίδη.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια: Λόπεζ, Γεωργιάδης, Ορέστες, Μπάρμπας, Αμαραντίδης, Ολαϊτάν, Καλογέρης, Γεωργέας(80' Ρέανο), Πέρεθ, Καλτσάς(68' Μοκάκε), Κόστλι

ΟΦΗ: Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ιωαννίδης, Σαρ, Σόουζα, Βερόν(62' Μακρής), Μπανούσης, Περογαμβράκης, Λαμπρόπουλος(77' Ζαχαράκης), Βιτώρος(81'Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου.