Τραβάτε πολύ το σκοινί κι αυτό κάποτε θα σπάσει!

Ούτε η δημοσιονομική προσαρμογή ούτε οι “επίορκοι”, ούτε η ανάπτυξη σας ενδιαφέρει!

Το θέμα σας είναι η υποδούλωση προκειμένου να καταστήσετε την Ελλάδα υποχείριο δικό σας και τους Έλληνες σκλάβους και δούλους των δικών σας στόχων!!

Έχετε κλείσει αυτιά και μάτια σε όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, και στηρίζεστε μόνο στις απειλές σας που βρίσκουν ευήκοα ώτα στις διαβουλεύσεις σας με την ελληνική τρικομματική συγκυβέρνηση, γιατί ούτε διαπραγματεύσεις υπάρχουν, ούτε προγράμματα ανάπτυξης ούτε προοπτικές!!! Απλά υπονομεύετε με τον πιο απεχθή τρόπο την επιβίωση και την αξιοπρέπεια ενός λαού, που δεν έχει καμιά σχέση με το χρέος που κατασκευάσατε , τον καλείτε να το πληρώσει με μεθόδους εξευτελισμού και αδιαφορείτε για το αν θα ζήσει η θα πεθάνει!!!!

Ουδόλως σας ενδιαφέρουν οι ουρές των αναξιοπαθούντων Ελλήνων στα συσσίτια, η απελπισία που κατακυριεύει τις χιλιάδες ανέργων, ασθενών και φτωχοποιημένων ανθρώπων που στον 21ο αιώνα ψάχνουν για μια θέση στον ήλιο, ψάχνουν να γεμίσουν το στομάχι τους με ελεημοσύνες (που εσείς συγκροτήσατε) και βιώνουν την αναξιοπρέπεια και την απαξίωση στο όνομα της ανάπτυξης!!!!

Καταλύετε με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κάθε έννοια ανθρωπισμού , δικαιοσύνης και ελευθερίας στο όνομα μιας ανάπτυξης και μιας ανασυγκρότησης, που εξυπηρετούν δικούς σας στόχους έξω και μακριά από την κοινωνία και τους πολίτες που βλέπουν τη ζωή τους να καταβαραθρώνεται μέρα με τη μέρα.

Η παιδεία που, ούτως ή άλλως, χρειαζόταν αναδόμηση και αναδιάρθρωση , τώρα αποδυναμώνεται και υποβαθμίζεται.

Η υγεία, το υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, αντί να προσφέρεται δωρεάν και χωρίς όρους σε όσους έχουν ανάγκη αυτές τις υπηρεσίες, παραδίδεται στα χέρια ιδιωτών με σκοπό πάντα το κέρδος!
Οι κοινωνικές υπηρεσίες, ο κοινωνικός ιστός, αποσυντίθενται με τις δικές σας εντολές οδηγώντας τη χώρα κυριολεκτικά στον αφανισμό.

Οι κοινωνικές παροχές, που θα έπρεπε να είναι το κύριο μέλημα μιας κυβέρνησης και που αναφαίρετα δικαιούνται οι πολίτες, εκμηδενίζονται και τη θέση τους καταλαμβάνουν μόνον οι “υποχρεώσεις” των πολιτών, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι δανειστές , οι τράπεζες και οι “εταίροι” μας , οι οποίοι παρεμπιπτόντως, κερδίζουν άπειρα χρήματα από τον Ελληνικό λαό, σε αυτή την περίοδο κρίσης!

Η εθνική περιουσία στο όνομα της αξιοποίησης, περνά στα χέρια της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, στέλνοντας τους Έλληνες στην εργασιακή εκμετάλλευση, τον εκφοβισμό και την ανέχεια και την Ελλάδα στην απογύμνωση και φτωχοποίηση.

Σχεδόν κοροϊδία , σαφής υποβάθμιση, αλλά και σίγουρα ένα καλά οργανωμένο σχέδιο!!!

Η διάλυση και το ξεπούλημα γης, ανθρώπων, συνειδήσεων και η δημιουργία σκλάβων, κατά τα μεσαιωνικά πρότυπα με στόχο το ολοένα μεγαλύτερο κέρδος των τραπεζών και του κεφαλαίου, είναι η κεντρική ιδέα των πολιτικών και πρακτικών σας!

Ουαί όμως σε σας τους υποκριτές! Ο Ελληνικός λαός δεν θα δεχτεί και δεν θα ανεχτεί την εξαθλίωση που του ετοιμάζετε! Δεν θα δεχτεί τον υποβιβασμό , την απαξίωση και την φτωχοποίηση!
Δεν θα ανεχτεί την ακύρωση της ζωής και των ονείρων του!

Την λύση , την έξοδο από αυτή την φρικιαστική κατάσταση, την ξέρουμε κι εμείς κι εσείς !

Και αυτή είναι η ανατροπή και η ανασυγκρότηση ενός κράτους δικαίου που θα έχει αφετηρία και τελικό προορισμό τον άνθρωπο και όχι τους εκφραστές του κεφαλαίου!!!!

Μαρία Διακάκη
Βουλευτής Ηρακλείου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook