Πλήθος κόσμου συμμετείχε στο Καρναβάλι της Σούδας που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Χανίων, ο Σύλλογος καταστηματαρχών Σούδας και ο πολιτιστικός Σύλλογος της περιοχής .

Το καρναβάλι της Σούδας, ουσιαστικά ήταν και το πρώτο, για τις φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις  οι οποίες θα κορυφωθούν την επόμενη Κυριακή.

Καρναβαλιστές και άρματα παρέλασαν από τους κεντρικούς δρόμους της Σούδας , ξεκινώντας από το Ναυταθλητικό κέντρο με τελική κατάληξη την κεντρική πλατεία της Πάνω Σούδας, σκορπίζοντας γέλιο και χαρά στους παρευρισκόμενους .

Ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης στο σύντομο χαιρετισμό του, καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους στο Σουδιανό Καρναβάλι , τους ευχήθηκε καλή διασκέδαση καθώς και να περάσουν μια ευχάριστη ημέρα .

Τέλος τους προσκάλεσε, να παρευρεθούν σε όλες τις Αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Χανίων, καθώς και στο κάψιμο του Βασιλιά καρνάβαλου που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 και ώρα 18.00 στην πλατεία Σούδας.

\"\"

Στην εκδήλωση εκτός του κόσμου που συμμετείχε σε αυτήν , παρευρέθηκαν αρκετοί εκπρόσωποι φορέων καθώς και οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Χανίων Χρυσούλα Χατζηδάκη, Νικόλαος Ξυνίδης, Μανούσος Λιονάκης, Μανώλης Κεμεσίδης και Λευτέρης Αμπαδιωτάκης

\"\"

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook