Επίσκεψη στην Ελλάδα πραγματοποιεί σήμερα, Δευτέρα, ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αρμόδιος επίτροπος για την Βιομηχανία και την Επιχειρηματικότητα, Αντόνιο Ταγιάνι, προκειμένου να μιλήσει μαζί με τον πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση με θέμα Αναπτυξιακή Στρατηγική «Ευρώπη 2020»: Προώθηση Επιχειρηματικών Συνεργασιών στην Ελλάδα, που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος».

 Ο πρωθυπουργός Αντ.Σαμαράς θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία στην διεθνή εκδήλωση επιχειρηματικών συναντήσεων (B2B Networking Event) στην οποία θα μιλήσουν και ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, η υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη και ο υπουργός Αγροτικής Αναπτύξης Αθ.Τσαυτάρης.

Στην εκδήλωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 500 εκπρόσωποι μικρομεσαίων επιχειρήσεων και ερευνητικών οργανισμών που ενδιαφέρονται να αναπτύξουν ή να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους στον ευρωπαϊκό χώρο.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν επαφές με δυνητικούς συνεργάτες στο εξωτερικό, να προσεγγίσουν νέους πελάτες/προμηθευτές, να εντοπίσουν καινοτόμες τεχνολογίες και προϊόντα και να προχωρήσουν σε νέες επιχειρηματικές και τεχνολογικές συνεργασίες.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook