Ο δήμος Αρχανών – Αστερουσίων με ανακοίνωσή του καλεί τους δημότες να δηλώσουν τα υδρόμετρα άρδευσης που δεν έχουν δηλωθεί αλλά και να τακτοποιήσουν τους λογαριασμούς άρδευσης – ύδρευσης.
Η ανακοίνωση αναλυτικά:
\”Στο πλαίσιο ελέγχου – παρακολούθησης της εύρυθμης λειτουργίας του συστήματος άρδευσης, παρακαλούνται οι δημότες, οι οποίοι έχουν στην κατοχή τους υδρόμετρα άρδευσης που δεν έχουν δηλωθεί (δε λαμβάνουν λογαριασμο ενώ είναι κάτοχοι υδρομέτρου), να τα δηλώσουν μέχρι 31/3/2013. Σε αντίθετη περίπτωση θα αφαιρούνται από τις βάνες που είναι συνδεδεμένα.
Επίσης παρακαλούμε για την τακτοποίηση των λογαριασμών άρδευσης – ύδρευσης. Σας τονίζουμε ότι θα εξακολουθήσει το μέτρο διακοπής της υδροδότησης. Για το έτος 2013 δεν θα ποτίσει κανείς που οφείλει ή δεν έχει ρυθμίσει την οφειλή περασμένων ετών. 
Δυστυχώς, είμαστε υποχρεωμένοι να προβούμε σε αυτά τα μέτρα, διότι υπάρχει κίνδυνος διακοπής της ηλεκτροδότησης στα αντλιοστάσια μας από τη ΔΕΗ με αποτέλεσμα να μη μπορεί να λειτουργήσει η άρδευση στο σύνολο των Τοπικών Διαμερισμάτων ή και ολόκληρου του Δήμου.\”

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook