Μετά το \”Wikileaks\” και την μεγάλη αναστάτωση που προκάλεσε στον πολιτικό κόσμο, σειρά έχει το… \”PornwikiLeaks\”, η πορνό έκδοση του αποκαλυπτικού ιστότοπου του Τζουλιάν Ασάνζ, το οποίο ήρθε για να ταρακουνήσει τα νερά της βιομηχανίας του σεξ.

Το \”PornwikiLeaks\” έκανε έξαλλους περισσότερους από 15.000 «καυτούς» πρωταγωνιστές αφού έβγαλε στη φόρα τα πραγματικά τους ονόματα, την ημερομηνία γέννησής τους αλλά και πολλές πληροφορίες για την προσωπική τους ζωή.

Οι πορνοσταρ Jenna Jameson και Monica Foster και η 24χρονη φιλενάδα του Charlie Sheen\’ Bree Olson είναι μερικές μόνο από τις κυρίες που «εκθέτει» ο ιστότοπος.

Και μπορεί πολλά από τα αστέρια του πορνό να μην έχουν πρόβλημα με τη δημοσιότητα, πολλοί είναι όμως αυτοί που θα προτιμούσαν να ανοίξει η γη να τους καταπιεί παρά να δουν τα πραγματικά ονόματά τους δημοσιευμένα.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, στη λίστα του \”PornwikiLeaks\” περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, γιατροί, δικηγόροι, δάσκαλοι, καθηγητές και πολιτικοί οι οποίοι έκρυβαν από το φιλικό και οικογενειακό τους περιβάλλον τα… κατορθώματά τους!

Τα στοιχεία προέρχονται από τη βάση δεδομένων του Ταμείου για την Ιατρική Ασφάλιση των Εργαζομένων στον κλάδο των ενηλίκων (AIM), η κύρια αποστολή του οποίου, ήταν να προστατεύσει τους ηθοποιούς σε πορνό ταινίες από AIDS και άλλες ασθένειες που μεταδίδονται σεξουαλικά.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook