Η 22χρονη Frankie Wedgewood από το North Yorkshire υπέφερε από έντονους στομαχικούς πόνους και όταν αναζήτησε ιατρική συμβουλή ο γιατρός της την ενημέρωσε ότι δεν ήταν κάτι ανησυχητικό, αντίθετα τα νέα ήταν ευχάριστα, ενημερώνοντάς την ότι ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η νεαρή μητέρα είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το γιο της Freddy, μόλις έξι μήνες πριν, το Σεπτέμβρη του 2011.

«Εγώ ήξερα ότι δεν ήμουν έγκυος, αφού ο αρραβωνιαστικός μου είναι στο στρατό και έλειπε εκείνο το διάστημα. Ήταν αδύνατο να είμαι έγκυος» είπε η ίδια και συνέχισε: «Στην αρχή ο γιατρός μου πίστεψε ότι ήταν έκτοπη κύηση, όμως ο υπέρηχος δεν έδειξε τίποτα. Ανησύχησα πολύ γιατί δεν καταλάβαινα τι μου συμβαίνει».

Υποβλήθηκε σε αρκετές εξετάσεις και τελικά το Μάρτιο του 2012 οι γιατροί της ανακοίνωσαν ότι πάσχει από μια σπάνια μορφή καρκίνου, η οποία «μιμείται» τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης, σύμφωνα με τη Daily Mail.

\"\"

Η Frankie διαγνώστηκε με χοριοκαρκίνωμα, μια γρήγορα αναπτυσσόμενη μορφή καρκίνου που προέρχεται από μια εγκυμοσύνη. Ο καρκίνος αναπτύσσεται στα κύτταρα που φυσιολογικά θα εξελίσσονταν στον πλακούντα κατά τη διάρκεια μιας εγκυμοσύνης, ενώ μπορεί να συνεχίζει να αναπτύσσεται ακόμη κι αν αφαιρεθεί ο πλακούντας.

Ο τύπος αυτός καρκίνου προκαλεί την παραγωγή της ορμόνης HCG, με αποτέλεσμα να φαίνονται θετικά τα τεστ εγκυμοσύνης, ακόμη κι αν μια γυναίκα δεν είναι έγκυος.

Κάθε χρόνο εμφανίζουν αυτόν τον τύπο καρκίνου 10 έως 20 γυναίκες στη Μεγάλη Βρετανία.

«Από τις χημειοθεραπείες έχασα τα μαλλιά μου, αλλά δε με ενόχλησε πολύ. Δοκίμαζα κάθε φορά διαφορετικές περούκες και χτενίσματα. Όμως δε μου άρεσε καθόλου που έπρεπε να σχηματίζω κάθε μέρα τα φρύδια μου με ειδικό μολύβι» συνέχισε η νεαρή μητέρα.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook