Άριστος γνώστης της διοίκησης των επιχειρήσεων, πολύγλωσσος (μιλάει Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά) και με εμπειρία σε σημαντικά πόστα μεγάλων ελληνικών βιομηχανιών, όπως ο Όμιλος Lavipharm, η Κλωστοϋφαντουργία Αιγαίον, τα Τσιμέντα Ηρακλής-Lafarge, τα Ελληνικά Πετρέλαια, τα ΕΛΔΑ (Ελληνικά Διυλιστήρια Ασπροπύργου, ο νέος πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, Στέλιος Σταυρίδης...

Τελευταία του θέση, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΔΑΠ Α.Ε. από το Νοέμβριο του 2012.

Με πολλές περγαμηνές δημιουργεί αισιοδοξία ότι θα φέρει εις πέρας το δύσκολο έργο του Ταμείου Αποκρατικοποιήσεων Δημόσιας Περιουσίας.
Στον ιδιωτικό τομέα έχει δραστηριοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία διαθέτοντας τον Ομίλο Ideales (Piscines Ideales, Ideales Spa, Ideales Resort, Ideales Constructions).

Ο διαπληκτισμός του Στέλιου Σταυρίδη με τον Πέτρο Τατσόπουλο

Ο νέος προέδρο του ΤΑΙΠΕΔ υπήρξε και υποψήφιος βουλευτής με το συνδυασμό του Στέφανου Μάνου "Δράση". Σε μία προεκλογική του εμφάνιση στις αρχές Μαίου, στο διαδυκτιακό κανάλι "Focus" είχε διαπληκτιστεί έντονα με τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Ταστόπουλο.Τότε λίγο έλειψε να μετατρέψουν το στούντιο σε ρίνγκ...

Δείτε το βίντεο
Απο τη "Δράση" στη "Ν.Δ"

Μετά από αυτόν τον καυγά ο κ. Σταυρίδης με ανακοίνωση του δήλωσε ότι στηρίζει ενεργά τη Ν.Δ. Συγκεκριμένα ανέφερε: «Μετά την 6η Μαΐου η κατάσταση έχει αλλάξει άρδην και πως στις επόμενες εκλογές διακυβεύεται η ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας, από τους λαϊκιστές που πουλάνε ψεύτικη ελπίδα στο λαό».

Σε αυτό το πλαίσιο, όπως σημειώνει, «είναι επιβεβλημένο η ΝΔ να είναι πρώτο κόμμα και να ενισχύσει την εκλογική της δύναμη, διότι μόνον έτσι θα μπορέσουμε να αναχαιτίσουμε τους ανεύθυνους δημαγωγούς, που θέλουν να πάνε την Ελλάδα 50 χρόνια πίσω και να οδηγήσουν τον λαό στην απόλυτη εξαθλίωση».

«Γι' αυτό, οι δυνάμεις της δημιουργίας και της αγοράς, οφείλουμε να στηρίξουμε σθεναρά τη Νέα Δημοκρατία. Στην τόσο κρίσιμη για τη χώρα εκλογική μάχη, δεν περισσεύει καμία ψήφος, αν θέλουμε να κτίσουμε από κοινού, μία ισχυρή, σύγχρονη και υπερήφανη Ελλάδα, μέσα στην Ευρώπη και μέσα στο ευρώ» προσθέτει και καταλήγει: «Για τους πιο πάνω λόγους, δηλώνω ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα είμαι υποψήφιος ούτε με την ΔΡΑΣΗ, ούτε με κανένα άλλο κόμμα. Θα στηρίξω όμως ενεργά την Νέα Δημοκρατία».


leaks.gr