Την κατηγορία της αγοραπωλησίας της 18 μηνών κόρη της σε έναν άντρα που ήθελε να χρησιμοποιήσει το μωρό για τις ανώμαλες ορέξεις του, γυρίζοντας ταινία πορνό μαζί του, αντιμετωπίζει μια νεαρή μητέρα στις ΗΠΑ.

Η 24χρονη Natisha Hillard, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η MailOnline, πούλησε το παιδί της στον 39χρονο Christopher Bour έναντι άγνωστου χρηματικού ποσού, ενώ φέρεται να γνώριζε ότι ο άντρας αυτός θα την χρησιμοποιούσε σε ταινία παιδικής πορνογραφίας.

Το FBI ξεκίνησε να ερευνά τον ύποπτο άντρα, όταν δέχτηκε ανώνυμο τηλεφώνημα από μια μασέζ η οποία κατήγγειλε ότι ο Bour τής έστειλε μήνυμα ομολογώντας τις προθέσεις του να κακοποιήσει σεξουαλικά το παιδί.

Δύο από τα μηνύματα που της έστειλε έγραφαν: «Θέλεις να με δεις να παίζω με ένα αληθινό μωρό αύριο;» και «Έχω την ευκαιρία να το κάνω που και που και ήθελα να δω αν θα μπορούσες να κρατάς την κάμερα».

Η ίδια γυναίκα δήλωσε στους πράκτορες του FBI ότι είχε δει ταινίες παιδικής πορνογραφίας στο φορητό υπολογιστή του Bour σε προηγούμενες επισκέψεις της στο σπίτι του, ενώ της είχε εξομολογηθεί και το «ενδιαφέρον» του για την κτηνοβασία.

Μια πράκτορας στη συνέχεια προσποιήθηκε τη μασέζ και απάντησε στα γραπτά μηνύματα του, ζητώντας του περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα «σχέδια» του για το 18 μηνών παιδί, αναφέρει το NBC News.

Εκείνος έδωσε γραφικές περιγραφές του τι επρόκειτο να κάνει, λέγοντας ότι το είχε κάνει ξανά στο παρελθόν και ότι η μητέρα του παιδιού είχε δώσει την έγκρισή της.

Τότε οι πράκτορες εισέβαλλαν στο σπίτι του στην περιοχή Hammond της Indiana και κατέσχεσαν τον υπολογιστή του.

Βρήκαν βίντεο και φωτογραφίες από ανθρώπους σε σεξουαλικές επαφές με παιδιά προεφηβικής ηλικίας, ανάμεσα στις οποίες και φωτογραφίες του ιδίου με μικρά παιδιά, καθώς επίσης και της μητέρας του μικρού κορίτσιου.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα οι δυο τους ήρθαν σε επαφή μέσα από ιστοσελίδα γνωριμιών στο διαδίκτυο.

Ο Bour κατηγορείται για παιδική πορνογραφία, εξαγορά παιδιού για συμμετοχή σε παιδική πορνογραφία και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook