Εξαιρετική παρουσία είχαν οι αθλητές και οι αθλήτριες της ομάδας Τριγώνου του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων στους Διασυλλογικούς αγώνες ιστιοπλοΐας που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαρτίου στο Ηράκλειο.

Τα παιδιά στο σύνολό τους έδειξαν πως βρίσκονται σε πολλή καλή κατάσταση, καταλαμβάνοντας πρωτιές και στις τρεις κατηγορίες! Έτσι, ο Νίκος Κοζωνάκης ήταν 1ος στη γενική των Optimist, όπως εξάλλου και η Δανάη Γαγάρα στα Laser 4.7 και ο Μπάμπης Λίβας στα Laser Radial.

Οι επιτυχίες για τον Όμιλο ωστόσο δεν σταμάτησαν μόνο σε αυτά τα τρία παιδιά, διότι ο Οδυσσέας Μάμαλης κατετάγη 2ος και η Δήμητρα Χριστοφορίδη 4η στα Laser 4.7. Ακόμα, ο Δημήτρης Αλευράκης ήταν 6ος στα Optimist και η Ναταλία Νίλσεν 3η στο ίδιο αγώνισμα στην κατηγορία των κοριτσιών και 10η στη γενική κατάταξη.

Για όλους αυτούς τους λόγους λοιπόν, ο προπονητής Τριγώνου του Ι.Ο. Χανίων, Βασίλης Πολίτης, έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των αθλητών του, οι οποίοι ετοιμάζονται να πάρουν μέρος στο Περιφερειακό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε δύο εβδομάδες στη Σύρο, κάτω από τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Όπως δηλώνει: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα παιδιά για τις επιτυχίες τους.

Βγήκαν αυτά που κάναμε στις προπονήσεις και κερδίσαμε έτσι τις πρώτες θέσεις σε όλα τα αγωνίσματα. Είμαστε σε αρκετά καλή κατάσταση και αυτό που βασικά μας ενδιαφέρει, είναι να μπορέσουμε να στείλουμε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στην Εθνική ομάδα, μέσω των αγώνων που ακολουθούν στις 23 Μαρτίου στη Σύρο για το Περιφερειακό πρωτάθλημα».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα για τον Ι.Ο.Χ. ήταν τα εξής:

Optimist
1ος Νίκος Κοζωνάκης
6ος Δημήτρης Αλευράκης
10η Ναταλία Νίλσεν (3η στην κατηγορία των κοριτσιών)  

Laser 4.7
1η Δανάη Γαγάρα
2ος Οδυσσέας Μάμαλης
4η Δήμητρα Χριστοφορίδη

Laser Radial
1ος Μπάμπης Λίβας 

Hμερίδα την Τετάρτη (13/3) στο Νεώριο Μόρο

Η Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Χανίων, την Τετάρτη 13/03/2013 και ώρα 20:00, διοργανώνουν στις εγκαταστάσεις του Ι.Ο.Χ. στο Νεώριο Μόρο, Ημερίδα.

Το θέμα είναι:

«Μικρά Μυστικά… Μεγάλες Αλήθειες… στην Κατάδυση»

Αναλυτικό πρόγραμμα:

20:00 – 20:30
Η Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Ελπίδα Βουτσαδάκη με θέμα:
«Η διατροφή πριν και μετά την κατάδυση»

20:30 – 21:00
Ο Ωτορινολαρυγγολόγος, μέλος της Λέσχης, Μιχάλης Τζανακάκης με θέμα: «Καταδύσεις και προβλήματα ΩΡΛ»

21:00 – 21:30
Ο Διευθυντής Υπερβαρικής, Καταδυτικής Μονάδας του Ν.Ν..Κ, Παντελής Καραστεργίου, με θέμα: «Καταδυτικά Ατυχήματα – Νόσος Δυτών»

21:30 – 22:00
Ο εκπαιδευτής ιστιοπλοΐας, μέλος του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων, Μάκης Βασιλάκης, με θέμα: «Υποθερμία»

22:00 – 22:30
Ο εκπαιδευτής καταδύσεων, μέλος της Λέσχης, Νίκος Γιαννουλάκης, με θέμα: «Υποβρύχιος Προσανατολισμός – Χρήση Πυξίδας»

Η θάλασσα, ο πιο καλός μας φίλος, μάς αγκαλιάζει και μάς ταξιδεύει στον κόσμο της με ασφάλεια, όταν και εμείς γνωρίζουμε και αποδεχόμαστε, τους «κανόνες» της.

Λέσχη Αυτοδυτών Κρήτης και Ιστιοπλόοι στα Χανιά, συναντιόμαστε και προσκαλούμε τους φίλους της θάλασσας, στην ημερίδα που θα μας βοηθήσει να τη γνωρίσουμε ακόμη περισσότερο, χωρίς επικίνδυνα λάθη…

iox.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook