Τοπικές βροχές στα νησιά του Ιονίου, τα ηπειρωτικά, και το απόγευμα στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, με βορείους ανέμους τοπικά 8 Μποφόρ στο Νότιο Αιγαίο και μικρή πτώση της θερμοκρασίας, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές. Πιθανότητα τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για καταιγίδες στα ορεινά. Βελτίωση το βράδυ στα δυτικά. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στις βορειότερες περιοχές και βαθμιαία και στις υπόλοιπες. Σταδιακή βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις και από το μεσημέρι σποραδικές βροχές και στα ορεινά πιθανώς μεμονωμένες καταιγίδες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα αυξηθούν και στην Κρήτη θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 6 και βαθμιαία στα δυτικά 7 τοπικά 8 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα το απόγευμα στα Δωδεκάνησα για πρόσκαιρη βροχή. Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα βόρεια 6 βαθμιαία 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Πιθανότητα στα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες για πρόσκαιρη βροχή. Άνεμοι: Βόρειοι 4 με 6 και βαθμιαία στα ανατολικά 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Νεφώσεις με παροδικές βροχές. Πιθανότητα το μεσημέρι και το απόγευμα στα ορεινά για καταιγίδα. Άνεμοι: Βορειοδυτικοί 4 με 6 Μποφόρ με εξασθένηση το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

zougla.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook