''Είμαστε αποφασισμένοι να τινάξουμε την τουριστική περίοδο στον αέρα''. Αυτό τόνισαν στο περιθώριο της συνάντησης τους με τον Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη οι εκπρόσωποι των τεσσάρων Εργατικών Κέντρων της Κρήτης που πραγματοποίησαν συνάντηση στα γραφεία της Περιφέρειας νωρίτερα το πρωί..

''Δε θα διστάσουμε να το πράξουμε εάν οι ξενοδόχοι δε σταματήσουν τις απολύσεις'' συνέχισαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων με το κλίμα να είναι τεταμένο. 

Στη συνάντηση οι εκπρόσωποι των εργαζομένων αναφέρθηκαν στην ασυδοσία που επικρατεί – όπως είπαν – στην αγορά εργασίας, στην ανασφάλιστη εργασία, στις απολύσεις σε ξενοδοχεία – επιχειρήσεις και ζήτησαν την παρέμβαση του Περιφερειάρχη.

Ο Στ. Αρναουτάκης διαβεβαίωσε τα προεδρεία των Εργατικών Κέντρων ότι είναι συμπαραστάτης τους, διευκρινίζοντας ότι στον ελεγκτικό τομέα της εργασίας δεν έχει αρμοδιότητα παρέμβασης, όμως είπε, ότι, θα γίνουν από την Περιφέρεια οι απαραίτητες ενέργειες προς τους αρμόδιους Υπουργούς να υπάρχουν ελεγκτικοί μηχανισμοί και να ενεργοποιηθούν.

flashnews.gr