Θέματα ΕΣΠΑ που αφορούν την Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης συζήτησαν σήμερα ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης με την αναπληρώτρια διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Άννα Τριχοπούλου σε συνάντησή τους στα γραφεία της Περιφέρειας. Στην συνάντηση εξετάστηκε η δυνατότητα ένταξης νέων έργων αλλά και έγινε συζήτηση για την προετοιμασία της νέας προγραμματικής περιόδου. 

« Συζητήσαμε αρκετά θέματα πώς μπορούν να ενταχθούν κάποια έργα τα οποία μπορούν σ αυτή την προγραμματική περίοδο αλλά και την προετοιμασία για τη νέα προγραμματική περίοδο γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει να μη χάσουμε την προετοιμασία για τη νέα προγραμματική περίοδο » δήλωσε ο Περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης και πρόσθεσε:

« Εκτιμώ ότι κάποια από τα έργα τα οποία προτείνετε θα το δούμε με τη Διαχειριστική ποια μπορούν να ενταχθούν ειδικά κάποια μικρά περιφερειακά ιατρεία και παράλληλα να δούμε αν υπάρξει εξοικονόμηση πόρων μέχρι τον Ιούνιο για να μπορούν να ενταχθούν και κάποια άλλα έργα τα οποία προτείνονται ».

 Από την πλευρά της η κ. Τριχοπούλου εξέφρασε την αισιοδοξία της για την πορεία των έργων στα οποία όπως είπε – υπήρξαν καθυστερήσεις στις απορροφήσεις και ότι η ΥΠΕ έχει στήσει μηχανισμό ελέγχου ενώ παράλληλα υπάρχει στενή συνεργασία με τον Περιφερειάρχη και τη Διαχειριστική Αρχή.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook